Αποχαιρέτησε το Κύπελλο η Αμπελιά, μετά την ήττα από το Μαυροβούνι

Ο ΑΟ Μαυροβουνίου κέρδισε με σκορ 1 – 3 τον Ολυμπιακό Αμπελιάς και πέρασε στην φάση των 32 του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας με τον Ολυμπιακό να «αποχαιρετά» τον θεσμό.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα τους ενώ οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι και αυτοί έκαναν ένα μίνι ροτέισον κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 1′ όταν ο Ακριβόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Μαντζαφούλης με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 0 – 1.

Η Αμπελιά «απάντησε» με δυο καλές στιγμές, όμως οι προσπάθειες των Πράπα και Καραγιάννη δεν βρήκαν στόχο.

Όμως οι «πετεινοί» κατάφεραν να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα και δεύτερη φορά στο 18′ όταν ο Σπανός εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Κωνσταντίνος Μπάγκας με κεφαλιά νίκησε τον Τσαρτσάρα και πέτυχε το 0 – 2.

Η Αμπελιά απάντησε στο 25′ όταν η κεφαλιά του Αγγέλη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Περδίκη.

Στο 30′ το Μαυροβούνι έκανε τρία τα τέρματα του όταν ο Ακριβόπουλος από δημιουργός έγινε σκόρερ με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν και μείωσαν στο 70′ όταν ο Σελήνης κέρδισε πέναλτι και ο Γκαραλιάκος νίκησε τον Μαγαζιώτη.

Στο 80′ ο Πράπας αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ άουτ πέρασε και το σουτ του Κορδαλή στο 83′ στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Τσαρτσάρας, Παρασκευούδης, Καραγιάννης, Μαγγόλας, Ποτόσογλου, Σταθάκος, Περδίκης, Καλούσης, Πράπας, Γκαραλιάκος, Αγγέλης.

Έπαιξαν και οι: Κορδαλής, Σελήνης, Δάσιος, Ηλιούδης.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Γιάννης Σάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Γαρουφαλιάς, Μπαντζέλας Β., Βούκουτος, Ακριβόπουλος, Σπανός.

Έπαιξαν και οι: Ριζόπουλος, Προβίδας, Αρσένης, Νότας.