Δυο ξεχωριστές εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου στα Φάρσαλα

Με δυο διαφορετικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν  σε συννεφιασμένο σκηνικό χθες, στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Φάρσαλα και στην πλατεία Δημαρχείου. η Δημοτική Αρχή, το συνδικάτο οικοδόμων,  μαθητές, σύλλογοι και φορείς της πόλης τίμησαν με σεβασμό την 46η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου.

Η εκδήλωση της δημοτικής αρχής στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, ξεκίνησε με κατάθεση στεφάνων, από τον Δήμο Φαρσάλων, το εργατικό Κέντρο Φαρσάλων, Εμπορικό Σύλλογο, Αναγέννηση Φαρσάλων, το 1ο Γυμνάσιο, ΕΠΑΛ Φαρσάλων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων Σοφ. Χατζηπλή, Δέσποινα Συροπούλου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Χρήστος Μπασαγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Μαρ. Ίφου, Βαγ. Δημητρακόπουλος, Κυρ. Παναγιωτοπούλου, Γιώρ. Αρσενόπουλος, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φαρσάλων Θεοδώρα Πρεκατέ, εκπρόσωποι του Ε.Κ. του Εμπορικού Συλλόγου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, εκπαιδευτικοί και μαθητές.

Νωρίτερα το πρωί σε ξεχωριστή εκδήλωση στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου το Συνδικάτο Οικοδόμων και η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ στα Φάρσαλα τίμησαν την εξέγερση του Πολυτεχνείου με ομιλία του Απ. Αναγνώστου. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων από το Συνδικάτο Οικοδόμων και το ΚΚΕ.