Πρεμιέρα με το «δεξί» για τα κορίτσια του Α.Σ.Φαρσάλων

Η ομάδα του Αθλητικού αντιμετώπιζε εκτός έδρας την ομάδα του Φιλαθλητικού Τρικάλων και επικρατώντας με 0 – 3 σετ πήρε την πρώτη της νίκη και ξεκίνησε με το «δεξί» στο πρωτάθλημα.

Στο 1ο σετ η ομάδα του Αθλητικού πήρε προβάδισμα από την αρχή κερδίζοντας το με 17- 25, κάτι που συνεχίστηκε και στο 2ο σετ το οποίο κέρδισε με 21-25.

Στο 3ο σετ η ομάδα του Αθλητικού έδειξε κάποια σημάδια χαλάρωσης, παρ’ όλα αυτά και ενώ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ κατάφερε να πάρει το σετ 23-25 και να κερδίσει το παιχνίδι με 0-3 σετ.

Πολύ θετική η παρουσία των μικρότερων κοριτσιών που εντάχθηκαν φέτος στην ομάδα συμβάλλοντας στην νίκη και δείχνοντας ότι μέσα από την προπόνηση έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Α.Σ.Φαρσάλων αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου την Κυριακή 24/11 και ώρα 17:00

Η Σύνθεση

(Μανετζής Χρήστος): Ντόβα Ευτυχία, Δασκαλοπούλου Βαιτσα, Μπιζούλα Ελένη, Παναγιωτοπούλου Μαριαλένα, Κατσιαούνη Βάια, Αλεξίου Θώμη, Ζιάρκα Σωτηρία, Παπαθανασίου Φρειδερίκη, Αράπη Δήμητρα, Δαρδουμά Ζωή, Μανετζή Αλεξάνδρα, Τσιάρα Μαρία.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!