Πρεμιέρα με το «δεξί» για τα κορίτσια του Α.Σ.Φαρσάλων

Η ομάδα του Αθλητικού αντιμετώπιζε εκτός έδρας την ομάδα του Φιλαθλητικού Τρικάλων και επικρατώντας με 0 – 3 σετ πήρε την πρώτη της νίκη και ξεκίνησε με το «δεξί» στο πρωτάθλημα.

Στο 1ο σετ η ομάδα του Αθλητικού πήρε προβάδισμα από την αρχή κερδίζοντας το με 17- 25, κάτι που συνεχίστηκε και στο 2ο σετ το οποίο κέρδισε με 21-25.

Στο 3ο σετ η ομάδα του Αθλητικού έδειξε κάποια σημάδια χαλάρωσης, παρ’ όλα αυτά και ενώ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ κατάφερε να πάρει το σετ 23-25 και να κερδίσει το παιχνίδι με 0-3 σετ.

Πολύ θετική η παρουσία των μικρότερων κοριτσιών που εντάχθηκαν φέτος στην ομάδα συμβάλλοντας στην νίκη και δείχνοντας ότι μέσα από την προπόνηση έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Α.Σ.Φαρσάλων αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου την Κυριακή 24/11 και ώρα 17:00

Η Σύνθεση

(Μανετζής Χρήστος): Ντόβα Ευτυχία, Δασκαλοπούλου Βαιτσα, Μπιζούλα Ελένη, Παναγιωτοπούλου Μαριαλένα, Κατσιαούνη Βάια, Αλεξίου Θώμη, Ζιάρκα Σωτηρία, Παπαθανασίου Φρειδερίκη, Αράπη Δήμητρα, Δαρδουμά Ζωή, Μανετζή Αλεξάνδρα, Τσιάρα Μαρία.