Πάλεψε αλλά ηττήθηκε το Ναρθάκι

Ο ΑΟ Ναρθακίου πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του στην έδρα του πρωτοπόρου ΑΟ Ελευθερών έβαλε πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό ή βαθμούς καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 2 – 1.

Έτσι οι γαλάζιοι του Γιάννη Βασιλείου έμειναν στους 6 βαθμούς και είναι μαζί με την Αναγέννηση στην 14η θέση του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 21′ με όμορφη προσπάθεια και σουτ του Καλφούντζου.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και έχασαν κάποιες καλές στιγμές με κορυφαίες δυο περιπτώσεις όταν ο Βαρελάς αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στο 65′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλφούντζου, σε μια φάση στην οποία οι άνθρωποι του ΑΟ Ναρθακίου θεωρούν ότι είναι αυστηρή απόφαση και το πέναλτι αμφισβητούμενο.

Ο ΑΟΝ απάντησε άμεσα όταν ο Βαρελάς «έσπασε» παράλληλα για τον Σπανό και αυτός με σουτ πέτυχε το 2 – 1 στο 70′.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Ναρθακίου σημειώθηκε στο 85′ όταν ο Καψιώχας βρέθηκε τετ α τετ όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έτσι παρέμεινε το 2 – 1.

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Δημακόπουλος, Τσαπέπας (70′ Λελεντζής), Νταιάκης, Μπουλούτσος, Αρσενόπουλος, Καψιώχας, Βράκας, Σπανός, Βαρελάς, Καραβαγγέλης.