Όλα μοιρασμένα για Ατρόμητο Βαμβακούς και Πύρρο

Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Ατρόμητου Βαμβακούς με τον Πύρρο με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι, με δύναμη, αμυντική προσήλωση και λίγες καλές στιγμές.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ στο 25′ όταν ο Μούρι έκανε όμορφο φαλτσαριστό σουτ μετά από ατομική ενέργεια με τον Σκούφη να εκτινάσσεται εντυπωσιακά και να διώχνει στην μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος είχε μια καλή στιγμή, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Θανόπουλου και γύρισμα του Τασιόπουλου με το κεφάλι προς το ύψος του πέναλτι ο Μακρής δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα όντας αφύλακτος.

Στο 70′ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αζά ο Αγγελόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για μη υπόδειξη πέναλτι στην συγκεκριμένη φάση και τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει «παίζεται».

Αρκετά τα παράπονα και των δυο ομάδων για την διαιτησία της αναμέτρησης.

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σκούφης, Μπερσιάνης, Φλώρος, Μακρής, Βασιλόπουλος, Τσιτσικλής (15′ λ.τ. Αρσενόπουλος), Αζάς, Μουτκανάς (75′ Ξυνογαλάς), Χρόνης (60′ Τασιόπουλος), Θανόπουλος, Βόπης (65′ Αγγελόπουλος).