Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς

Η Αμπελιά πανηγύρισε ακόμη μία εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ DE-TOX Λάρισας και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς κέρδισε τη Δόξα Αργυροπουλίου με σκορ 1 – 3 στη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Με αυτή τη νίκη, το σύνολο των Βαγγέλη Μπρισίμη – Θοδωρή Εμμανουήλ έφθασε τους δέκα τέσσερις βαθμούς, ενώ η ομάδα του Σπύρου Μπέλτσιου έμεινε στους δέκα βαθμούς.

Η Δόξα Αργυροπουλίου πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Αποστόλη Τσιάγκο στο 14ο λεπτό με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Μπαντή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Κώστας Πράπας έφερε και πάλι το ματς στα ίσια με δικό του τέρμα με σουτ από θέση βολής.

Με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους, ο Κώστας Πράπας σημείωσε την ανατροπή του σκορ και το 1 – 2 με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι από σέντρα του Χρήστου Σελήνη, ενώ ο ίδιος ανέβασε μάλιστα και τον δείκτη του σκορ σε 1 – 3 στο 49′ και σημείωσε γρήγορα – γρήγορα χατ – τρικ με πλασέ από κάθετη πάσα του Άγγελου Κορδαλή.

Από πλευράς ευκαιριών εκτός των γκολ ο Αλέξης Τσούτσας απείλησε για τους γηπεδούχους, ενώ από πλευράς Αμπελιάς απείλησαν οι Κώστας Πράπας, Αντώνης Γκαραλιάκος και Δημήτρης Καλούσης…

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αργυροπουλίου (Σπύρος Μπέλτσιος): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Φουρτούνας, Καλόγηρος (80′ Μάττος Αν.), Σακοράφας Βαλ., Νικολακούλης, Τσιάγκος, Μπαντής (70′ Λεσάι), Βογιατζής Αν. (65′ Πλιάτσικας), Τσούτσας, Μπαλατσός (40′ Χατζής Γ.).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Σταθάκος, Αγγέλης (60′ Καραγιάννης), Ποτόσογλου, Δάσσιος, Περδίκης, Κορδαλής (65′ Παρασκευούδης), Καλούσης (80′ Ηλιούδης), Πράπας, Γκαραλιάκος (85′ Μαγγόλας), Σελήνης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Νάκας, Μίχος.

Πηγή: arenalarissa.gr