Έ”Χ”ασε την ευκαιρία για το τρίποντο ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων προηγήθηκε κόντρα στον ΑΟ Μαυροβουνίου και κρατούσε σφιχτά ένα υπερπολύτιμό τρίποντο στα χέρια του όμως δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος της αναμέτρησης και έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με το τελικό 1 – 1. Πλέον ο Αχιλλέας έφτασε τους 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενουμένους να έχουν την κυκλοφορία της μπάλας, όμως η καλή αμυντική λειτουργία του Αχιλλέα δεν τους επέτρεψε να βγάλουν κάποια «καθαρή» τελική φάση, πέραν κάποιων μακρινών σουτ των Χατζηλίαδη και Ακριβόπουλου. Αντίστοιχα ο Αχιλλέας απείλησε με τους Κομισόπουλο και Καναβό και το 0 – 0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας μπήκε πιο διαβασμένος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 55′ όταν ο Κομισόπουλος έκανε την σέντρα και ο Τλούπας με δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Μαγαζιώτη και πέτυχε το 1 – 0. Από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση δίχως όμως κάποια μεγάλη φάση, μέχρι το 81′ όταν έπειτα από σέντρα ο Χατζηλιάδης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παρθένη για το 1 – 1 Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αχιλλέας έχασε διπλή ευκαιρία με σουτ στην κίνηση του Καναβού και κεφαλιά του Κομισόπουλου τα οποία και σταμάτησε ο Μαγαζιώτης με το 1 – 1 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Καπελιάνης): Παρθένης Σ., Κατσανάκης, Τσούλης Α. Μπερσιάνης, Πετράκης, Κομισόπουλος, Μπαϊράμι, (60′ Παρθένης Λ.), Τλούπας, Καναβός, Τσούλης Δ., Ιμεράι.

Μαυροβούνι (Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ.(73′ Παπαμάνος), Σάπιος, (55′ Σπανός), Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Γαρουφαλιάς (92′ Προβίδας), Μπαντζελάς, Χατζηλιάδης, Ακριβόπουλος(85′ Μπαντζελάς), Βούκουτος.

Διαιτητές: Τζήλος Α. – Νίκζας Α. – Κοτούμπας Δ.