Τα «Φιλαράκια» ετοιμάζονται να επιστρέψουν με special επεισόδιο!

Σε συζητήσεις για τηλεοπτικό reunion βρίσκονται τα αγαπημένα μας «Φιλαράκια» σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter.

Το HBO Max έρχεται να αναπτερώσει τις ελπίδες των εκατομμυρίων φαν της σειράς που εδώ και χρόνια περιμένουν να δουν την καλύτερη παρέα στην ιστορία της τηλεόρασης να σμίγει ξανά.

Πηγές αναφέρουν λοιπόν ότι η επανένωση αφορά τους ηθοποιούς, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Μάθιου Πέρι, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου και Ματ ΛεΜπλανκ μαζί με τους δημιουργούς της σειράς Μάρτα Κόφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν.

Οι συζητήσεις που γίνονται -με θετική διάθεση από όλους- κάνουν λόγο για ένα σπέσιαλ επεισόδιο χωρίς σενάριο, ωστόσο ακόμα όλα βρίσκονται στον αέρα καθώς δεν έχουν πέσει οι υπογραφές ώστε να οριστικοποιηθεί κάποια συμφωνία. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρεθεί ειδική φόρμουλα ώστε να συντονιστεί το πρόγραμμα και των έξι ηθοποιών.

Πρέπει να σημειώσουμε πάντως ότι αυτό αποτελεί ένα μεγάλο βήμα καθώς μέχρι πρόσφατα τόσο οι δημιουργοί όσο και οι ηθοποιοί απέρριπταν ένα ενδεχόμενο reunion.

Θυμίζουμε ότι τα πέντε από τα έξι «Φιλαράκια» (πλην του Μάθιου Πέρι) είχαν ενώσει ξανά τις δυνάμεις τους το 2016 για ένα NBC special τιμώντας τον σκηνοθέτη της σειράς Τζέιμς Μπάροους.

Κάπως έτσι επιβεβαιώνονται τα λόγια της Τζένιφερ Άνιστον στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Έλεν ΝτεΤζένερις δηλώνοντας ότι οι έξι αγαπημένοι πρωταγωνιστές ετοιμάζουν κάτι μάζι.

Το HBO Max, η νέα υπηρεσία streaming του HBO που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της το Μάιο του 2020, πλήρωσε 450 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει τα δικαιώματα της επιτυχημένης σειράς. Έτσι ένα special reunion επεισόδιο με τους σταρ του sitcom, όχι μόνο  θα εγκαινιάσει τη νέα πλατφόρμα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά θα αποτελέσει και τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς!

Πηγή: reader.gr