Στους «32» ο ΑΟ Ναρθακίου!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του και τους «32» του Κυπέλλου ΕΠΣΝ Λάρισας πήρε το Ναρθάκι, όπου κέρδισε τη Νεάπολη το απόγευμα της Τρίτης με σκορ 0 – 1.

Το μοναδικό τέρμα στον αγώνα πέτυχε ο Ηλίας Βαρελάς στο 21ο λεπτό και μαζί με τον έμπειρο τερματοφύλακα, Νίκο Ζεϊμπέκη που σταμάτησε τους παίκτες της Νεάπολης, ήταν οι δύο που ξεχώρισαν από τη νίκη – πρόκριση του Α.Ο. Ναρθακίου.

Μάλιστα, ο Γιάννης Βασιλείου βρέθηκε για πρώτη φορά στο πάγκο των φιλοξενουμένων καθώς το πρωί της Τρίτης (12/11) και το ντεμπούτο του ήταν θετικό, με τη νίκη που πήρε το Ναρθάκι στη σημερινή αναμέτρηση.

Η ομάδα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας συνεχίζει λοιπόν στο θεσμό του Κυπέλλου, ενώ από την άλλη, η αξιόμαχη ομάδα της Νεάπολης προσπάθησε για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και τη πρόκριση, όμως δεν τα κατάφερε και στρέφεται στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο 21ο λεπτό, ο Ηλίας Βαρελάς ήταν αυτός που σκόραρε με σουτ από θέση βολής κι έδωσε το προβάδισμα για το Ναρθάκι.

Για τη Νεάπολη ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες με τους Αντώνη Μπουχλαριώτη (34′), Βάιο Φιλίππου (41′ και 81′) και στο δεύτερο ημίχρονο με τους Αποστόλη Μπάρδα (49′) και Χρήστο Ζαφειράκη (76′ και 78′), όμως αυτές σε μεγάλο βαθμό σταμάτησαν από τις αποκρούσεις του έμπειρου τερματοφύλακα, Νίκου Ζεϊμπέκη.

Οι Συνθέσεις

Νεάπολη: Καραγιάννης, Περήφανος, Μπουχλαριώτης (84′ Πανάγος), Συγκούνας, Μπαλαούρας, Καρανίκας, Μπάρδας (79′ Κοιλούκος), Μπαλαούρας, Βιλανάκης, Ζαφειράκης, Φιλίππου.

Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζεϊμπέκης, Κατσικόπουλος, Νταϊάκης, Τσαπέπας, Καψιώχας, Αρσενόπουλος, Καπετάνιος (60′ λ.τ. Νάκος), Καραβαγγέλης, Σπανός, Βράκας, Βαρέλας (90′ Παπανικολάου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Ντελέζος Θ., Δεδικούσης.

Πηγή: arenalarissa.gr