Ο απόηχος της παρουσίας του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας στην έκθεση του Μαραθωνίου Αθηνών

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας για δεύτερη συνεχή χρονιά είχε παρουσία στην έκθεση του Μαραθωνίου Αθηνών με ειδικό περίπτερο. Η εντυπωσιακή παρουσία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και οι διεθνής διακρίσεις όλα αυτά τα χρόνια τον κατατάσσουν ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους του δρομικού κινήματος. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των Σέρβων διοργανωτών του μαραθωνίου στο Βελιγράδι, οι οποίοι μίλαγαν με τα καλύτερα λόγια για το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας από την παρουσία στον αγώνα τους τον Απρίλιο του 2016. Μια συμμετοχή η οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή, φέρνοντας και μια μοναδική διεθνή διάκριση για το Σύλλογό!

Οι εθελοντές του Συλλόγου από την Τετάρτη που άνοιξε η έκθεση μέχρι και το Σάββατο στάθηκαν ακούραστοι, ευγενικοί και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν όπου χρειάστηκε και να προβάλλουν και να διαφημίσουν το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, τις δράσεις του και το Νομό Λάρισας.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας στην έκθεση του Μαραθωνίου Αθηνών, πλήθος κόσμου πέρασε από το περίπτερο για να γνωρίσει τους ανθρώπους του Συλλόγου και τις δράσεις του, ενώ πραγματοποιήθηκαν και πολλές επαφές με φορείς του αθλητισμού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τιμήθηκε με το συλλεκτικό μετάλλιο του Γεντίκι Trail 3, αγώνα που διοργανώνει ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας κάθε χρόνο το Φεβρουάριο, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Μαραθώνιο Παρμάκης Μιχάλης. Μάλιστα ο κ. Παρμάκης χάρισε στο Σύλλογο από την προσωπική του συλλογή το μετάλλιο του Μαραθωνίου του Βερολίνο.

Επίσης τιμήθηκαν στα πρόσωπα των εκπροσώπων τους οι Σύλλογοι ΣΔΥ Πειραιά και ΟΥΚ Κρήτης. Συγκεκριμένα οι κ.κ. Κάκκιας Σωτήρης και Τζανή Μαρία παρέλαβαν το συλλεκτικό μετάλλιο του 10ου Ιπποκράτειου Αγώνα Δρόμου, του Γεντίκι Trail 3 και του φιλανθρωπικού αγώνα, του Κραυξίδειου Αγώνα Δρόμου στον Κραννώνα Λάρισας.