Στάθηκε άτυ»Χ»η η Ακαδημία

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων και Διογένης με το τελικό 1 – 1 να τους βρίσκει εκ νέου ισόβαθμους με 4 βαθμούς στην 8η θέση.

Η Ακαδημία ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και έχασε αρκετές καλές στιγμές με τον Κυριαζόπουλο ο οποίος αρχικά στο 25′ αστόχησε από θέση τετ α τετ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα τον σταμάτησε το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55′ ο Παπαγεωργίου τροφοδότησε τον Κυριαζόπουλο και ο τελευταίος με πλασέ πέτυχε το 1 – 0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα με ένα… «τυχερό» γκολ όταν ο Κατσανάκης απέκρουσε το τετ α τετ όμως οι κόντρες έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 1.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Ακαδημία πίεσε και έχασε ακόμη δυο καλές στιγμές όταν αρχικά στο 70′ ο Κυριαζόπουλος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ενώ στο 85′ ο Παπαγεωργίου τροφοδότησε τον Τζιτζιφλή με τον τελευταίο να πλασάρει και τον τερματοφύλακα του Διογένη να τον σταματά ενστικτωδώς.

Η Σύνθεση

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων (Ανδρέας Κυριαζόπουλος): Κατσανάκης, Βαγγελός (55′ Γεωργόπουλος), Χαμορούσος Θ. (60′ Βαινάς), Τζιτζιφλής, Χαμορούσος Κ., Γκουντόπουλος, Γιαννούλας, Παπαγεωργίου, Τσιανάκας (85′ Μαργαρίτης), Κυριαζόπουλος, Βασιλόπουλος (46′ Παπαγεωργίου Β.)

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!