Στάθηκε άτυ»Χ»η η Ακαδημία

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων και Διογένης με το τελικό 1 – 1 να τους βρίσκει εκ νέου ισόβαθμους με 4 βαθμούς στην 8η θέση.

Η Ακαδημία ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και έχασε αρκετές καλές στιγμές με τον Κυριαζόπουλο ο οποίος αρχικά στο 25′ αστόχησε από θέση τετ α τετ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα τον σταμάτησε το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55′ ο Παπαγεωργίου τροφοδότησε τον Κυριαζόπουλο και ο τελευταίος με πλασέ πέτυχε το 1 – 0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα με ένα… «τυχερό» γκολ όταν ο Κατσανάκης απέκρουσε το τετ α τετ όμως οι κόντρες έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 1.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Ακαδημία πίεσε και έχασε ακόμη δυο καλές στιγμές όταν αρχικά στο 70′ ο Κυριαζόπουλος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ενώ στο 85′ ο Παπαγεωργίου τροφοδότησε τον Τζιτζιφλή με τον τελευταίο να πλασάρει και τον τερματοφύλακα του Διογένη να τον σταματά ενστικτωδώς.

Η Σύνθεση

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων (Ανδρέας Κυριαζόπουλος): Κατσανάκης, Βαγγελός (55′ Γεωργόπουλος), Χαμορούσος Θ. (60′ Βαινάς), Τζιτζιφλής, Χαμορούσος Κ., Γκουντόπουλος, Γιαννούλας, Παπαγεωργίου, Τσιανάκας (85′ Μαργαρίτης), Κυριαζόπουλος, Βασιλόπουλος (46′ Παπαγεωργίου Β.)