«Καθάρισε» και το Ζάππειο ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ξεπέρασε με σκορ 2 – 1 και το εμπόδιο της Αναγέννησης Ζαππείου και έτσι συνέχισε έχοντας το απόλυτο με 15 βαθμούς σε 5 αναμετρήσεις και είναι μαζί με την Νεάπολη στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 25′ όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη από τα 30 περίπου μέτρα «έσκασε» σαν «ρουκέτα» στα δίχτυα του Ζαππείου για το 1 – 0.

Ενώ στο 43′ ο Μπατζιανούλης έκανε έξοχη ατομική ενέργεια, «έσπασε» στον Λάμπρου και αυτός με απευθείας βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 0.

Οι γηπεδούχοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών με τους Μπαντζιανούλη, Σιδηρόπουλο, Λάμπρου και Γκουνάρα τις οποίες όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε τρίτο τέρμα.

Εν τέλει στο 85′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 2 – 1 κόντρα στην ροή της αναμέτρησης, άγχωσαν τις Χαλκιάδες με τους ροσονέρι να παίρνουν εν τέλει ένα σημαντικό τρίποντο.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος (80′ Χαρισούλης), Γκουνάρας Στ., Μητσόπουλος, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Γκουνάρας Χρ. (70′ Αναγνώστου), Σκέγια, Μπατζιανούλης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου (60′ Νασιούλας).