Ήττα για την Βαμβακού…

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς γνώρισε την ήττα με σκορ 2 – 0 στην έδρα του Ελευθεραί.

Έτσι οι μπλε έμειναν στους 13 βαθμούς και την 8η θέση.

Η αναμέτρηση είχε καλές στιγμές εκατέρωθεν με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο 5′ όταν ο Σκούφης έχασε την μπάλα και ανέτρεψε τον Τσεκούρα.

Ο Σκούφης όμως διόρθωσε το δικό του λάθος καθώς έβαλε «στοπ» και απέκρουσε την εκτέλεση του Δημητρέλη.

Ο Ατρόμητος είχε δυο καλές στιγμές όταν αρχικά ο Τασιόπουλος αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ και ο Τσιτσικλής δεν κατάφερε να σκοράρει από καλή θέση.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54′ ο Δημητρέλης άνοιξε το σκορ με σουτ στην κίνηση, ενώ στο 65′ ο ίδιος παίκτης πέτυχε με όμορφο πλασέ το 2 – 0.

Οι άνθρωποι της Βαμβακούς διαμαρτύρονται καθώς θεωρούν ότι το πρώτο τέρμα ξεκινά από ανύπαρκτο φάουλ το οποίο υποδείχθηκε από τον βοηθό της αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος είχε κάποιες καλές στιγμές όταν η κεφαλιά του Τασιόπουλου σταμάτησε στα χέρια του Φιλοκώστα, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Τσιτσικλή στο 68′.

Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Βαμβακούς εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδος Ηλία Ξυνογαλά ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Ελευθερών (Άκης Ταυλαρίδης): Φιλοκώστας, Ανυφαντής, Μιχαλόπουλος (83′ Γιωτόπουλος), Στεργίου, Ζησόπουλος, Μακρίδης, Τσεκούρας, Ζάρας (70′ Κυριάκης), Μπλάντας (88′ Καλφούντζος), Δημητρέλης (75′ Γουσόπουλος), Παπαδόπουλος.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σκούφης, Μπερσιάνης, Φλώρος, Μακρής, Βασιλόπουλος, Αγγελόπουλος, Θανόπουλος (60′ Αζάς), Μουτκανάς (70′ Ξυνογαλάς), Χρόνης (46′ Βόπης), Τασιόπουλος, Τσιτσικλής (70′ Αρσενόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα: Κουκούλης, Δήμου, Αρχοντής.