Έβρε”Χ”ε γκολ στην Υπέρεια!

Σε ένα παιχνίδι με… «βροχή» από γκολ και ακατάλληλο για καρδιακούς σε όλη την διάρκεια των ενενήντα λεπτών Δόξα Υπέρειας και ΑΕ Βουναίνων πρόσφεραν απλόχερα θέαμα και σκορ και μοιράστηκαν από έναν βαθμό με το «αγγλικό» 3 – 3.

Έτσι λοιπόν η Δόξα Υπέρειας έφτασε τους 14 βαθμούς και είναι στην 6η θέση. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αρκετές βασικές απουσίες στην εν λόγω αναμέτρηση.

Στην εκκίνηση της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί και έχασαν δυο καλές στιγμές, όταν αρχικά στο 19’ ο Νταναβάρας από πλάγια αριστερά έκανε το σουτ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Ενώ ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Χατζόπουλου λίγο αργότερα.

Στο 23′ ο Ελευθέρογλου πάτησε περιοχή έπειτα από εκτέλεση πλαγίου άουτ και πάσα του Τσάνα και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Αυτό το τέρμα ήταν που άνοιξε τον ρυθμό του παιχνιδιού και ξεκίνησε ένας καταιγισμός γκολ.

Αρχικά στο 27′ ο Καλφόγλου τροφοδότησε μέσα στην περιοχή τον Τζατζάκη, αυτός με όμορφο πλασέ πέτυχε το 1 – 1, ενώ στο 29′ ο Ελευθέρογλου έχασε μια καλή στιγμή όταν το σουτ που έκανε πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Ένα λεπτό αργότερα και έπειτα από φάση διαρκείας έξω από την περιοχή των Βουναίνων ο Καλφόγλου με σουτ έφερε τούμπα την αναμέτρηση και πέτυχε το 2 – 1.

Στο 33′ ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ. Στο 35′ και ενώ ο καταιγισμός ευκαιριών συνεχιζόταν ο Σκαντζούρης έσωσε με υπερπροσπάθεια την εστία του σε σουτ του Νταναβάρα ενώ στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ. Ο Γεωργούλας πήδηξε πιο ψηλά από όλους και πέτυχε το 2 – 2 με καρφωτή κεφαλιά.

Η Υπέρεια είχε «απάντηση» και σε αυτό το γκολ όμως καθώς στο 42’ ο Κουσιώρας με πολύ όμορφο σουτ – λόμπα από δεξιά έδωσε νέο προβάδισμα στην Υπέρεια. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51’ ο Τζατζάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν πάτησε περιοχή, πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα όμως η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Στην κόντρα επίθεση τα Βούναινα πέτυχαν το 3 – 3 με όμορφο σουτ του Τσανά μέσα από την περιοχή. Με την συμπλήρωση μίας ώρας ο Τζατζάκης απείλησε με κεφαλιά η οποία πέρασε λίγο άουτ.

Στο 75’ ο Ελευθέρογλου πάτησε περιοχή από τα αριστερά με τον Σκαντζούρη να διώχνει με υπερένταση το συρτό πλασέ. Η τελευταία μεγάλη στιγμή ανήκε στην Υπέρεια, όταν στο 82′ ο Κουσιώρας έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκαντζούρης, Δημητρίου, Τσούνι, Παπαδόπουλος, Ντόντος, Ντραμπάκουλος, Καλφόγλου, Γκατζόγιας, Τζατζάκης, Σουλτούκης, Κουσιώρας.

Βούναινα (Θοδωρής Στεργιάδης): Μπιμπλιτζής, Νταναβάρας, Σέτζας, Βλησαρούλης (46’ Δαλαμπύρας), Γεωργούλας, Χατζόπουλος, Τσανάς, Χριστοδούλου, Ελευθέρογλου, Ξαφάρας, Μερτζανίδης (64’ Τσαπράρης). Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Kοτούμπας, Ρουπέλας.