Ήττα και αποκλεισμός για τον Αχιλλέα Φαρσάλων από τον ΠΟ Ελασσόνας

Την ήττα με σκορ 2 – 0 γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην Ελασσόνα και έτσι αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας στο γήπεδο της Ελασσόνας.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης και θύμισε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του κόντρα στον Φαλανιακό.

Έπειτα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι, που αγωνίστηκαν άνοιξαν το σκορ στο 72′ , όταν μετά από συνεργασία Καραγκούνη – Λαγού ο τελευταίος έκανε συρτή σέντρα με τη μπάλα να περνάει κάτω και από το σώμα Παρθένη και να φτάνει στον Ματούλα που πάνω στη γραμμή θα σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Αχιλλέας απάντησε άμεσα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Παπακωνσταντίνου όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Γκουτζουρέλα να τον σταματά.

Το 2ο γκολ του ΠΟΕ θα έρθει λίγα λεπτά αργότερα στο 84’, όταν μετά από σέντρα του Λαζαρίδη ο Μπαρλαγιάννης με κεφαλιά από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γκουτζουρέλας, Καραγκιόζης (59’ Σουγλής), Γκαντούνας, Λαγός, Περτζιόνι, Μουστάκας (59’ Καραγκούνης), Λαζαρίδης, Πετάνι (87’ καλαιτζίδης), Μπαρλαγιάννης, Ματούλας, Παναγιώτου (87΄Κουκούλης).


Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάννης): Παρθένης, Κατσανάκης, Τσούλης Θαν., Μπερσιάνης (79’ Γκούνης), Πετράκης, Παπακωνσταντίνου,Τλούπας, Τσούλης Δ., Ιμεράι, Μπαιράμης (73’ Κομισόπουλος), Καναβός.

(Τετάρτη 6/11)

Π.Ο.Ε – Αχιλλέας Φαρσάλων 2-0

Γαλήνη – Δαμασιακός 1-2

(Τρίτη 12/11, 14:30)

Νεάπολη – Ναρθάκι

(Τετάρτη 13/11, 14:30)

Δένδρα – Κιλελέρ

Αγ. Ανάργυροι – Φαλανιακός

(Πέμπτη 14/11, 14:30)

Πελασγιώτιδα – Δρυμός

(Τετάρτη 20/11, 14:30)

Αμπελιά – Μαυροβούνι

Πηγή Φωτογραφιών: www.radioelassona.gr