Ο καιρός της Τρίτης

Για την Τρίτη, στην Θράκη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες, ενώ θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι βελτιωμένος ο καιρός και μόνο στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ή θα εκδηλωθούν ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο και από το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες, ενώ ίσως αναπτυχθεί ομίχλη τις βραδινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 14 και 23βαθμών Κελσίου.

Project Agora Advertising
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!
Στη Θράκη αναμένονται νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην Μακεδονία, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με παροδικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία τις πρωινές ώρες, οπότε υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες αναμένονται τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί άνεμοι, από το βράδυ τοπικά 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, η μέγιστη τιμή της θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από νότιες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στο Ιόνιο από το βράδυ 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, η θερμοκρασία θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες θα επικρατήσουν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 14 και 25 βαθμών Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτηαναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, με τοπικές βροχές, στην Κρήτη. Θα πνέουν άνεμοι από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στην βόρεια Κρήτη έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι. Θα πνέουν άνεμοι από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 4 με 5 μποφόρ, τις πρωινές ώρες στα βόρεια έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Τετάρτη
Για την Τετάρτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία στα δυτικά, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά. Από το βράδυ, στο βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.