Όλα μοιρασμένα για Ομόνοια και Θύελλα Βασιλί

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ομόνοια και Θύελλα Βασιλί καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση ολοκληρώθηκε δίχως σκορ 0 – 0. Έτσι οι δυο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες με πέντε βαθμούς στην 6η θέση.

Στα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έμειναν από πολύ νωρίς με δέκα παίκτες καθώς στο 25′ ο Τσιάμπας είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα με τους ανθρώπους της Θύελλας να διαμαρτύρονται καθώς θεωρούν ότι ήταν πολύ «τραβηγμένη» και αυστηρή απόφαση.

Μέχρι την φάση της αποβολής η Θύελλα είχε προλάβει να χάσει δυο καλές στιγμές με τα σουτ των Βαΐτση και Καραγιάννη να περνάν λίγο άουτ.

Μετά την αποβολή η Θύελλα οπισθοχώρησε δίχως όμως να απειληθεί.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ το οποίο μπλόκαρε με δυσκολία ο Στεφούδης, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Καραγιάννη με το 0 – 0 να παραμένει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι της Θύελλας επίσης διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δέχθηκαν κίτρινες κάρτες όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές τους με τους Βαΐτση και Κατωτικίδη να είναι οι μόνοι που δεν «κιτρινίστηκαν».

Οι Συνθέσεις

Ομόνοια (Θ. Τσουμάνης-Σ. Τζήμας): Στεφούδης, Μακρής, Γεωργατζάς, Πάγια,Τριανταφύλλου, Θεοχάρης, Θέμελης, Σκουλιδης, Γκάμπριελ, Αθανασιάδης, Μακρυνικας.

Έπαιξαν και οι: Τσιάρας και Κατσιούλης.

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαΐτσης): Κατωτικίδης, Τσιάμπας, Αλεξίου, Τριανταφύλλου, Μπόγκας Θ., Προσμίτης, Ακρίβος, Καραγιάννης, Κουκουτής, Βαΐτσης Δ., Σουλιώτης.

Έπαιξαν και οι: Μαργαριτόπουλος, Συργκάνης, Αγγελουσόπουλος Β., Αγγελουσόπουλος Χ.