Όλα μοιρασμένα ανάμεσα σε Αναγέννηση και ΑΟ Ναρθακίου

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Αναγέννηση Φαρσάλων και ΑΟ Ναρθακίου καθώς έμειναν στο 0 – 0 και έτσι αμφότερες οι δυο ομάδες έχουν πέντε βαθμούς και βρίσκονται ισόβαθμες στην 12η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Μισαηλίδη να μην καταφέρνει να εκμεταλλευτεί τον λάθος υπολογισμό του Ζειμπέκη με τον κίπερ του Ναρθακίου να διώχνει με τα πόδια.

Από εκεί και έπειτα κάποια σουτ από τον Σπανό και τον Βράκα δεν βρήκαν στόχο, όπως επίσης και ένα σουτ του Σαλή.

Στο 30′ ο Σπανός έκλεψε την μπάλα από τον Πατσιούρα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον Γκατζανά να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

Ενώ στο 35′ μια σέντρα σουτ του Γιαχνή έδιωξε με δυσκολία ο Ζειμπέκης.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 60′ όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρακώστα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζειμπέκη.

Ενώ εν συνεχεία ο ΑΟ Ναρθακίου «απάντησε» με δοκάρι του Αρσενόπουλου σε σουτ στην κίνηση στο 65′.

Στο 70′ ένα φάουλ του Βαρελά μπλόκαρε ο Γκατζανάς, ενώ στο 75′ ήταν σειρά του Καραβαγγέλη να δει την προσπάθειά του να σταματά αρχικά στον Γκατζανά και εν συνεχεία στο δοκάρι.

Ενώ στο 85′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βράκα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της Αναγέννησης.

Στο 90+2′ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση όμως ο Σαλής πλάσαρε χωρίς δύναμη παρά το γεγονός ότι μπορούσε να τροφοδοτήσει τον Κατμέρο ο οποίος ήταν αφύλακτος στο ύψος του πέναλτι με τον Ζειμπέκη να επεμβαίνει σωτήρια και έτσι παρέμεινε το 0 – 0.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Πατσιούρας, Δημουλάς Π., Μπανιάς, Γιαχνής, Τσακαβίτης, Καρακώστας, Σαλής, Μισαηλίδης (78′ Κατμέρος), Δημουλάς Δ., Ζαγγανάς (88′ Θέος).

ΑΟ Ναρθακίου (Δημήτρης Δανιλούλης): Ζειμπέκης, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Νταιάκης, Κατσικόπουλος (44′ λ.τ. Λελεντζής), Αρσενόπουλος, Καψιώχας, Βράκας, Σπανός, Καραβαγγέλης, Βαρελάς (78′ Κράβαρης)