«Τετράστερος» και στον Διογένη ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων πέρασε νικηφόρα και από τη Νεάπολη μιας και επικράτησε με 4-0 του αξιόμαχου Διογένη και συνεχίζει να προελαύνει στον 3ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ και μάλιστα με εντυπωσιακά νούμερα καθώς έχει σκοράρει 19 γκολ ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του με μηδέν τέρματα!!!

Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς για τους «ροσονέρι» του Βασίλη Τσιανάκα, μια ομάδα που ξεχειλίζει από εμπειρία και κάνει τη διαφορά, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία.

Το σκορ άνοιξε στο 30΄όταν ο Σιδηρόπουλος επιχείρησε παράλληλη σέντρα και ο Βούλγαρης στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Τζούρου, με τον Λάμπρου να καραδοκεί για το 0-1.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Παναγιώτης Σιδηρόπουλος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στον Μέγα Αλέξανδρο και στο 65΄ο Αχιλλέας Νασιούλας με κεφαλιά μετά από ωραία προσπάθεια του Γκουνάρα Στ. ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 75΄ο Άγγελος Μπατζιανούλης με άψογο ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από έξοχη μεταβίβαση του Νασιούλα.

Διαιτητική Τριπλέτα: Βασιλός, Καραθάνος Κοντογιώργος.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ (Γ. Κύργιας): Τζούρος, Γκινάι, Κύργιας, Βουλγαράκης, Κύρκος, Μιχαήλ, Κοπρέλι, Κυριακίδης, Βούλγαρης, Τζήμουλας,Αποστόλου.

Έπαιξαν και οι: Πατρίκης, Βολιωτόπουλος, Νίκου.

ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ (Β. Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Γκουνάρας Σ.,. Μητσόπουλος, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Γκουνάρας Χ. (75΄Σκέγια), Τασιόπουλος, Μπατζιανούλης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου (55΄Νασιούλας).

Πηγή: larisagoal.gr