«Πάλεψε» αλλά ηττήθηκε ο βελτιωμένος Αχιλλέας…

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων παρουσιάστηκε διαφορετικός και εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με την μέχρι πρότινος εικόνα του, «κοίταξε» στα… «μάτια» τον Φαλανιακό είχε τις πολύ καλές δικές του στιγμές όμως γνώρισε την ήττα με σκορ 0 – 1 και έτσι παρέμεινε στους 2 βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να χάνει την πρώτη καλή στιγμή όταν η προβολή του Μπερσιάνη στο 5′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κατσανάκη πέρασε λίγο άουτ.

Στο 10′ ο Αχιλλέας δέχθηκε ένα «κρύο» τέρμα όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και αναταραχή στα καρέ ο Τσιάκος έπειτα από κόντρες άνοιξε το σκορ με πλασέ. Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν τρεις καλές στιγμές.

Αρχικά στο 30′ ο Παπακωνσταντίνου έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Πετράκης «έσπασε» με το κεφάλι στον Γαγάρα αυτός έκανε το σουτ στην κίνηση όμως δεν βρήκε στόχο. Ενώ ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Παπακωνσταντίνου από θέση τετ α τετ στο 42′.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας είχε την κατοχή και προσπάθησε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης, όμως ο Φαλανιακός όντας καλά κλεισμένος στο δικό του μισό έψαχνε τις στιγμές του ώστε να φτάσει σε δεύτερο τέρμα. Ένα πλασέ του Τσιάκου στο 53′ δεν βρήκε στόχο, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το μακρινό σουτ του Κατσανάκη στο 60′.

Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός έπεσε αισθητά και τα φάουλ στον χώρο του κέντρου είχαν την… «τιμητική» τους. Στο 85′ ο Μπερσιάνης ανέτρεψε τον Σούλι στα όρια της περιοχής με τον κ. Αγγελούλη να δείχνει την «άσπρη βούλα» και τους ανθρώπους του Αχιλλέα να διαμαρτύρονται καθώς θεωρούν ότι η παράβαση είναι εκτός της περιοχής. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσιάκος με τον Παρθένη όμως να τον σταματά και να παραμένει το 0 – 1.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων για την ισοφάριση σημειώθηκε στο 90+3′ όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Καναβό στο ύψος του πέναλτι όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ και έτσι παρέμεινε το 0 – 1 μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι του Αχιλλέα Φαρσάλων έχουν παράπονα για την φάση του πέναλτι αλλά και για την ανοχή στα σκληρά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων από τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Παρθένης Σπύρος, Τλούπας, Κομισόπουλος, Κατσανάκης, Τσούλης Θανάσης, Παπακωνσταντίνου, Πετράκης Χρήστος, Μπερσιάνης, Γαγάρας (68′ Καναβός), Αναγνώστης (78′ Ιμεράι), Πετράκης Μάνος.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Πανταζής Η., Μαχαίρας, Κολοβός Ν., Φλώρος, Σούλι, Λυγούρας Β (90′ Πανταζής Γ.)., Ιωαννίδης (55′ Λυγούρας Χ.), Τσιάκος, Λεσάϊ (71′ Ντανίκας) , Αντωνόπουλος (46′ Παππάς).

Διαιτητική Τριπλέτα: Αγγελούλης, Ντελέζος, Παπαγεωργίου