Φιλανθρωπικό έργο από τους μαθητές του 2ου Λυκείου Φαρσάλων στο Σπίτι της Αγάπης

Μαθητές και μαθήτριες του τμήματος Β1 του 2ου Λυκείου Φαρσάλων επισκέφτηκαν το Σπίτι της Αγάπης Φαρσάλων συνοδευόμενοι/ες από το Δ/ντή του Λυκείου κ. Κουτσοδόντη Γ. καθώς και τις εκπαιδευτικούς κα. Γκιάτου Ε. και κα Κουτσοπούλου Φ.

Εκεί παρέδωσαν τα υλικά για το συσσίτιο της Παρασκευής, τα οποία είχαν αγοραστεί με την οικονομική συνδρομή του Συλλόγου Διδασκόντων και ενημερώθηκαν για τη δράση του Σπιτιού της Αγάπης από τον πατέρα Λάζαρο.

Κατόπιν, συμμετείχαν στην προετοιμασία, τη συσκευασία και τη διανομή του συσσιτίου σε άπορους συμπολίτες μας. Παράλληλα έγινε καταγραφή και τακτοποίηση των προϊόντων που ήδη είχαν συγκεντρωθεί στην αποθήκη του Σπιτιού της Αγάπης προς διευκόλυνση των εθελοντριών, οι οποίες μαγειρεύουν σε καθημερινή βάση.

Οι εκπαιδευτικοί του 2ου Λυκείου τόνισαν: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τον πατέρα Λάζαρο και τις εθελόντριες για τη θερμή φιλοξενία και κυρίως για το πολύ σημαντικό έργο που προσφέρουν και να απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους συμπολίτες μας να συνδράμουν αυτήν την προσπάθεια είτε με την προσφορά εθελοντικής εργασίας, είτε με την παροχή οικονομικής βοήθειας και των απαραίτητων προϊόντων.

Στη συνέχεια οι μαθητές/τριες επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Φαρσάλων, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο κ. Εσκίογλου και τους Αντιδημάρχους και τους μετέφεραν αιτήματα αλλά και ιδέες σχετικά με θέματα που τους απασχολούν. Παράλληλα, ενημερώθηκαν από τον κ. Δήμαρχο για τις πρωτοβουλίες τις οποίες θα αναλάβει ο δήμος το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους ως νεαρούς πολίτες του δήμου μας. Οι εκπαιδευτικοί του 2ου Λυκείου ευχαριστούν τον κ. Εσκίογλου για την εγκάρδια υποδοχή και την πολύ εποικοδομητική συζήτηση που είχαν μαζί του. Εκφράζουν παράλληλα την βεβαιότητά τους ότι θα σταθεί αρωγός σε όλες τις προσπάθειές τους.