Βαθμό ουσίας και ψυ»Χ»ολογίας για τον ΑΟ Ναρθακίου

Ο ΑΟ Ναρθακίου ήταν κατά διαστήματα ανώτερος του αντιπάλου του της ΑΕ Βουναίνων, προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, όμως κατάφερε να πάρει έναν βαθμό που του δίνει ψυχολογία και βαθμολογική τόνωση εν όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Οι γαλάζιοι του Δημήτρη Δανιλούλη έφτασαν τους 4 βαθμούς και βρίσκονται μαζί με την Αναγέννηση Φαρσάλων και την Γλαύκη στην 11η θέση.

Με το «καλημέρα» της αναμέτρησης ο Καραβαγγέλης έκανε την σέντρα και ο Σπανός με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον ΑΟ Ναρθακίου.

Δυο λεπτά αργότερα ο Καραβαγγέλης βγήκε στην κόντρα, δεν «έσπασε» την μπάλα στον αφύλακτο Βαρέλα και το πλασέ του έδιωξε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τους Βαρελά, Σπανό και Βράκα, ενώ τα Βούναινα ισορρόπησαν στην συνέχεια της αναμέτρησης και είχαν και οι φιλοξενούμενοι τις καλές στιγμές τους.

Εν τέλει με την έναρξη του δευτέρου μέρους και έπειτα από αναταραχή στα καρέ του Ζειμπέκη ο Ξαφάρας σκόραρε από κοντά σε μια φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή πριν γίνει το γύρισμα προς τον σκόρερ.

Στην συνέχεια οι δυο ομάδες είχαν αμφότερες τις καλές τους στιγμές με τους γηπεδούχους να απειλούν με τους Σπανό, Βράκα, Βαρελά και Καραβαγγέλη, όμως το 1 – 1 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Πολλά τα παράπονα των γηπεδούχων από τον διαιτητή Βασιλό, τόσο για την φάση του γκολ της ισοφάρισης, όσο και για το γεγονός ότι σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ναρθακίου έδινε εύκολα κίτρινες κάρτες στους γηπεδούχους.

Η Σύνθεση

ΑΟ Ναρθακίου (Δημήτρης Δανιλούλης): Ζεϊμπέκης, Δημακόπουλος, Νάκος (80′ Αρσενόπουλος), Τσαπέπας, Νταιάκης, Κατσικόπουλος, Καψιώχας, Βράκας, Βαρελάς, Σπανός, Καραβαγγέλης.