«Τετρακίνητο τρένο» η Δόξα Υπέρειας

Το… «τρένο» της Δόξας Υπέρειας είναι ασταμάτητο καθώς οι «μαυρετοί» ξεπέρασαν με άνεση και το εμπόδιο του Μελισσοχωρίου με σκορ 4 – 0 εντός έδρας, έφτασαν τις τρεις σερί νίκες και με 13 βαθμούς είναι στην δεύτερη θέση της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης και μόλις στο 3′ άνοιξαν το σκορ όταν έπειτα από σέντρα του Κερμελίδη από τα δεξιά ο Σουλτούκης με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Μελισσοχωρίου συνδυάζοντας ουσία και θέαμα και πέτυχε το 1 – 0.

Στο 24′ και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πρίφτη ο Τζατζάκης έκανε γυριστή κεφαλιά προς την εστία με δύναμη ο Μπουρονίκας προσπάθησε να διώξει όμως έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του για το 2 – 0.

Στο πρώτο μέρος η Υπέρεια είχε δυο καλές στιγμές από θέση τετ α τετ με τον Τζατζάκη ενώ ο Κερμελίδης σημάδεψε το δοκάρι από πλεονεκτική θέση.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη στο 54′ όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πρίφτη ο Κουσιώρας με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3 – 0.

Στο 75′ ο Κουσιώρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 4 – 0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδος του και πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Μάλιστα η Δόξα είχε ακόμη ένα δοκάρι αυτή την φορά οριζόντιο έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πρίφτη.

Ενώ σε δυο περιπτώσεις ο Κουσιώρας δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά με το 4 – 0 να παραμένει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκαντζούρης, Πρίφτης, Παπαδόπουλος, Δημητρίου (70′ Πατσιούρας), Τραμπάκουλος, Γκατζόγιας (80′ Τσιούρης Γ.), Ντόντος, Κερμελίδης (80′ Τσιούρης Γ.), Τζατζάκης, Κουσιώρας (80′ Καλφόγλου), Σουλτούκης (80′ Ζαχαράκης).