Οι μαθητές τίμησαν την 28η Οκτωβρίου στα Φάρσαλα – (φωτογραφίες)

Με εθνική έπαρση εορτάστηκε, σε όλα τα σχολεία της πόλης και της επαρχίας Φαρσάλων η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Χθες στις 12μ.μ. το μεσημέρι, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Πεσόντων, στην πλατεία δημαρχείου, παρουσία του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, επισήμων και Ιερού κλήρου, στην πλατεία Δημαρχείου.

Στην συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τα Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια, προσκόπους και οδηγούς της πόλης. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκαν εορτές σε όλα τα σχολεία που περιελάμβαναν ποιήματα, σκετς και τραγούδια αφιερωμένα στο έπος του 1940.

Στην μαθητική κατάθεση παρέστησαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κων/νος Δαμιανός, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Χατζηπλή, Δέσποινα Συροπούλου, Σταύρος Κουκουλιός, ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρ. Μπασαγιάννης, οι επικεφαλής των παρατάξεων κ. Μαρία Ίφου και Κων/νος Τύμπας, οιδημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κατσιαούνης, Γκέβρος, Γούσιας, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φαρσάλων κ. Πρεκατέ και τοπ. σύμβουλοι Βαρακλιώτης, Βαγγελός, Γεροβασίλης, Πιτσιάβα, εκπαιδευτικοί, αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές, ιερός κλήρος, γονείς, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πολύς κόσμος.