Εκδήλωση για την ζωή της γυναίκας της Πίνδου

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση μνήμης και τιμής για την Γυναίκα της Πίνδου, πραγματοποιήθηκε ενόψει της εθνικής εορτής της 28η Οκτωβρίου στα Φάρσαλα, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών & περιχώρων επαρχίας Φαρσάλων σε διοργάνωση με τον ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ, στο πολιτιστικό κέντρο, παρουσία μελών του συλλόγου, φίλων, εκπροσώπων και φορέων του τόπου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκε σχετικό βίντεο το οποίο ήταν αφιερωμένο στην γυναίκα της Πίνδου από αποσπάσματα οπτικού υλικού, συνεχίστηκε με αφήγηση, θεατρικό και ποιήματα και λίγο αργότερα η κεντρική ομιλήτρια  κ. Οικονομίδου – Δούβλη Ελένη (εκπαιδευτικός – αρθρογράφος), με αποσπάσματα στα οποία αναφέρθηκε υμνούσε την ζωή των γυναικών της τότε εποχής.

Η εκδήλωση έκλεισε με την χορωδία του 1ου Λυκείου Φαρσάλων, ενθουσιάζοντας και συγκινώντας το κοινό το οποίο παρακαλούθησε την εκδήλωση.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης  πραγματοποίησε η γραμματέας του συλλόγου κ. Κων/να Μπαράκου, χαιρετισμό παρέθεσαν η αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Σοφία Χατζηπλή και η πρόεδρος κ. Χρ. Φούφα, ενώ παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Νικ. Γκατζόγιας, ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρ. Μπασαγιάννης και δημ. και τοπ. σύμβουλοι.