Τι αναφέρει η Κυρ. Παναγιωτοπούλου

Συνέχεια δόθηκε στο θέμα της πρόσκλησης από την δημοτική σύμβουλο κ. Κυρ. Παναγιώτοπουλου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Με μεγάλη μου λύπη αντίκρισα την πρόσκληση του Δήμου Φαρσάλων να συνδιοργανώνει με πολιτική οργάνωση, μία εκδήλωση με έγκριτους και καταξιωμένους επιστήμονες και θέμα την υγεία.
Ο Δήμος Φαρσάλων με Δήμαρχο τον Άρη Καραχάλιο, διοργάνωνε Ημερίδες Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης των δημοτών με μοναδικό γνώμονα το όφελος του ΔΗΜΟΤΗ. Του δημότη ανεξαρτήτως χρώματος.
Με πολύ κόπο και αγώνα ως δημοτική αρχή κατορθώσαμε να διασυνδέσουμε τον Δήμο με Δομές Υγείας, με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, με Ανθρωπιστικές Οργανώσεις (Γιατροί του Κόσμου), με Ιδιώτες Ιατρούς, με Ιατρούς του δημοσίου συστήματος Υγείας, με Οργανώσεις και Συλλόγους (ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ). Οι Δράσεις υγείας πραγματοποιούνταν στην έδρα του Δήμου και σε Τοπικές Κοινότητες. Οι Εφημερίδες αρθρογραφούσαν αποκαλώντας τον Δήμο Φαρσάλων ένα μεγάλο Ιατρείο.

Ο Δήμος βραβεύτηκε και διακρίθηκε με διπλή πανελλήνια βράβευση για την τεράστια κοινωνική συνεισφορά δύο φορές.
Λυπάμαι πολύ για την συνέχεια αυτού του τεράστιου έργου. Οι εκδηλώσεις Υγείας να γίνονται στην έδρα του Δήμου και να προσκαλείται ένα μέρος των δημοτών και όχι ο κοινός πληθυσμός».