Θρίλερ με ένοπλο που έκλεψε ασθενοφόρο

Θρίλερ στο Όσλο, όπου ένας ένοπλος άνδρας έκλεψε ασθενοφόρο και με αυτό άρχισε να χτυπά αδιακρίτως ανθρώπους στον δρόμο, τραυματίζοντας πολλούς απο αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες απο τοπικά ΜΜΕ.

Αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν το ασθενοφόρο, το οποίο οδηγούσε αλλοπρόσαλλα ο ένοπλος. Μάλιστα, πυροβόλησαν στα ελαστικά του οχήματος για να ανακόψουν την πορεία του, ενώ αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο ένοπλος ανταπέδωσε τα πυρά.

Τελικώς, συντονισμένα αρκετά περιπολικά έπεσαν με ταχύτητα επάνω στο ασθενοφόρο για να το σταματήσουν, όπως και έγινε. Μάλιστα, ένα από τα οχήματα της Αστυνομίας ανατράπηκε!

Στην τρελή πορεία που διέγραψε το ασθενοφόρο παρέσυρε, μεταξύ άλλων, ένα καρότσι με μωρό, το οποίο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να του περάσουν χειροπέδες. Είναι τραυματισμένος, όμως όχι σοβαρά.

Όπως επιβεναιώνει η νορβηγική Αστυνομία, υπάρχει συνεργός του δράστη, ο οποίος διαφεύγει την σύλληψη και αναζητείται απο τους αστυνομικούς, τόσο απο ξηράς όσο και απο αέρος.

Ακόμη παραμένει αδιευκρίνιστος ο αριθμός των τραυματιών, όπως και η ακριβής κατάσταση της υγείας τους.

Πηγή: ant1news.gr