Μικτή ΕΠΣ Λάρισας: Ολοκληρώνονται τα κλιμάκια της Τεχνικής Επιτροπής – Τα Φάρσαλα ο τελευταίος προορισμός

Από τη γραμματεία της Τεχνικής Επιτροπής ανακοινώνεται ότι Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 ολοκληρώνονται τα κλιμάκια που πραγματοποίησε ο προπονητής των μικτών κ. Τσέτσιλας Δημήτριος.

Τελευταίος προορισμός, πριν την έναρξη των φιλικών αναμετρήσεων, αποτελεί η επαρχία των Φαρσάλων.

Καλούνται οι ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 2008-2009 να παρευρίσκονται στο βοηθητικό γήπεδο Φαρσάλων στις 15.30 ενώ αυτοί του 2006-2007 στις 16.30.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές υποχρεωτικά πρέπει να παρουσιαστούν στην προπόνηση με αθλητική περιβολή και να έχουν μαζί τους την ατομική κάρτα υγείας τους.

Με το πέρας αυτής της διαδικασίας θα πραγματοποιηθούν και οι πρώτες φιλικές αναμετρήσεις για την τελική προεπιλογή των ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν τις φετινές Μικτές ομάδες της ΕΠΣΝΛ Κ-12 & Κ-14.

Αρχής γενομένης την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση στο Καλοχώρι για την Κ-14 ενώ την Πέμπτη το γήπεδο «Αλάνα» θα φιλοξενήσει την φιλική αναμέτρηση της Κ-12.

Σε εκ νέου ανακοίνωση θα ανακοινωθούν τα άτομα που θα κληθούν από τον προπονητή για τις δύο φιλικές αυτές αναμετρήσεις αλλά και η ώρα διεξαγωγής αυτών.