Πάλεψε» αλλά ηττήθηκε ο ΑΟ Ναρθακίου…

Την ήττα με σκορ 3 – 1 γνώρισε ο ΑΟ Ναρθακίου από τον Παναγροτικό Νίκαιας σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη «κοίταξε στα μάτια» τους γηπεδούχους, υπήρξαν σημεία που ήταν καλύτερος του αντιπάλου του ισοφάρισε, όμως εν τέλει γνώρισε την ήττα με σκορ 3 – 1.

«Παράπονα» από τους γαλάζιους για την υπόδειξη πέναλτι από το οποίο πέτυχε το 3 – 1 η Νίκαια.

Έτσι ο ΑΟΝ με τρεις βαθμούς βρίσκεται στην 12η θέση μετά από πέντε αγώνες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ευδιάθετοι στον αγωνιστικό χώρο της… Αμυγδαλέας και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ, πριν ο Ανδρεόπουλος βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του Παναγροτικού Νικαίας.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Βαρελάς από θέση τετ – α – τετ είδε τον Κωνσταντίνου να τον κερδίζει, ενώ στο 5′ ο Καραβαγγέλης από πλεονεκτική θέση για γκολ πλάσαρε άουτ.

Στο 8′ με κεφαλιά και πάλι ο Καραβαγγέλης με κεφαλιά είδε τον Κωνσταντίνου να αποκρούει στο «Γ» της εστίας του.

Στο 10′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για μη υπόδειξη πέναλτι πάνω στον Καραβαγγέλη ο οποίος ανετράπη μέσα στην περιοχή.

Χαμένη ευκαιρία είχε ο Βαρελάς και στο 12′.

Τελικά οι… τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 33′ με τον Ανδρεόπουλο.

Ο Αετόπουλος έκανε ένα γύρισμα από αριστερά και ο Ανδρεόπουλος «πετάχτηκε» στη μικρή περιοχή και με ωραίο πλασέ στη κίνηση έκανε το 1 – 0.

Βρήκαν όμως την απάντηση οι φιλοξενούμενοι στο 38′ με τον Βαρελά, ο οποίος έφυγε στη πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και παίρνοντας τη μπάλα από τον Καραβαγγέλη, πλάσαρε σωστά αυτή τη φορά για το 1 – 1.

Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Φάσσας με ατομική και διπλή προσπάθεια, κέρδισε τον Ζεϊμπέκη για το 2 – 1, ενώ το τελικό, 3 – 1 διαμόρφωσε στο 70ο λεπτό από την άσπρη «βούλα» του πέναλτι ο Γκατζούλης.

Νωρίτερα ο Καραφέριας είχε κερδίσει το πέναλτι από τον Καψιώχα, πέναλτι για το οποίο διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι.

Στο 78′ οι του Ναρθακίου είχαν και δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραβαγγέλης, ο οποίος είδε τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι της εστίας της Νίκαιας.

Οι Συνθέσεις
Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κωνσταντίνου, Ψαρούλης Δ. (63′ Γκατζούλης), Αετόπουλος, Πανδρεμένος, Ψαρούλης Α., Παπακώστας, Ανδρεόπουλος (69′ Μπακογιάννης), Σώκος, Καραφέριας (86′ Ολομάνι), Φάσσας, Γκουντίκας (86′ Μπαλανίκας).

Α.Ο. Ναρθακίου (Δημήτρης Δανιλούλης): Ζεϊμπέκης, Λελεντζής (75′ λ.τ. Ρεντινόπουλος (82′ λ.τ. Νάκος), Νταιάκης, Καπετάνος (35′ λ.τ. Κατσικόπουλος), Τσαπέπας, Βαρελάς, Δημακόπουλος, Καψιώχας, Καραβαγγέλης, Σπανός, Βράκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπράμης, Αναστασίου, Ρουπέλας.