Εκτός έδρας βαθμός για την Αναγέννηση Φαρσάλων

Τον πρώτο της βαθμό πήρε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ κατηγορίας η Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1 – 1 στην έδρα του Λαρισαϊκού.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να δίνουν μεγάλη προσοχή στην άμυνα και τα μετόπισθεν στο πρώτο μέρος.

Με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου όμως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν στο 47′ ο Βάσσος έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από εκτέλεση κόρνερ και αρκετές κόντρες μέσα στην περιοχή και με σουτ άνοιξε το σκορ.

Η Αναγέννηση ισορρόπησε άμεσα και στο 50′ έχασε μια καλή στιγμή όταν ο Δημήτρης Δημουλάς έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο 55′ όμως οι κόκκινοι είχαν απάντηση όταν ο Μισαηλίδης με όμορφη πάσα «έκοψε στην μέση» την άμυνα των γηπεδούχων ο ταχύτατος Σαλής πέρασε τον αμυντικό στο σπριντ και πλάσαρε εύστοχα για το 1 – 1.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε με αρκετές καλές στιγμές και για τις δυο ομάδες.

Αρχικά στο 60′ ο Τσακαβίτης «έσπασε» με το κεφάλι στον Δημήτρη Δημουλά με το πλασέ του τελευταίου από πλεονεκτική θέση να περνάει άουτ.

Ενώ πέντε λεπτά αργότερα και έπειτα από σέντρα στην περιοχή της Αναγέννησης ο Βάσσος έπιασε την κεφαλιά με τον Πατσιούρα να διώχνει με το κεφάλι πάνω στην γραμμή.

Κάποια σουτ των Μισαηλίδη, Δημουλά και Καρακώστα δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη από πλευράς Αναγέννησης και έτσι παρέμεινε το 1 – 1 μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Η Σύνθεση

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Δημουλάς Π., Μπανιάς, Μπούλαρι, Τζιλήρας, Τσακαβίτης, Καρακώστας, Πατσιούρας, Μισαηλίδης, Σαλής, Ζαγγανάς.

Έπαιξαν και οι: Κατμέρος, Θλιβερός και Δημουλάς Δ.