«Χ»ωρίς νικητή το ντέρμπι της Α1 ΕΠΣΛ

Στη πρώτη βαθμολογική απώλεια υποχρέωσε την Α.Ε. Βουναίνων, ο Ατρόμητος Βαμβακούς, με τον Βασιλόπουλο να ισοφαρίζει στο 87ο λεπτό σε 2 – 2, δίνοντας στις δύο ομάδες από έναν βαθμό. Αυτόν της ισοπαλίας.

Ντέρμπι ήταν τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και πριν τη σέντρα, το παιχνίδι ανάμεσα σε Α.Ε. Βουναίνων και Ατρόμητο Βαμβακούς, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Για την ομάδα των Βουναίνων αυτήν ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια και παρέμεινε στη κορυφή του 2ου Ομίλου της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας με 13 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος Βαμβακούς με δέκα πόντους είναι στην τρίτη θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν «φουριόζοι» στο ματς και κατάφεραν με το… καλημέρα της αναμέτρησης να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ. Ο Δαλαμπύρας μπήκε ωραία στη περιοχή των φιλοξενουμένων από αριστερά και γύρισε το ύψος του πέναλτι στον Ελευθέρογλου, ο οποίος αφού έκανε και κοντρόλ, με ένα δυνατό σουτ στη κίνηση δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Σκούφη, ανοίγοντας τον… χορό των τερμάτων.

Στο 12′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι. Ο Κώστας Ρουμελιώτης έπαιξε κάθετα στον Χατζόπουλο, ο οποίος αποπειράθηκε να περάσει τον Σκούφη, πέφτοντας και ζητώντας πέναλτι. Ο κ. Στάικος που ήταν κοντά στη φάση του έδειξε τη κίτρινη κάρτα για «θέατρο».

Με τη πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα πατήματά τους στο γήπεδο και στο 24′ είχε ως αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν το παιχνίδι. Ο Τσιτσικλής πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και από τον άξονα μπήκε στη περιοχή και με «κοφτή» προς τα δεξιά ντρίμπλα απέφυγε και τον Μπιμπλιτζή και σε κενή εστία έκανε το 1 – 1.

Η χαρά των παικτών του Χρήστου Ανδρεόπουλου δεν κράτησε μέχρι το ημίχρονο. Και αυτό διότι στο 42′ ο Νταναβάρας από δεξιά άλλαξε παιχνίδι στον Χρήστο Δαλαμπύρα μέσα στη περιοχή και αριστερά που με ένα δυνατό βολ – πλανέ στη κίνηση, ανάγκασε τον Σκούφη σε μια εντυπωσιακή επέμβαση, στην οποία όμως άθελά του έστρωσε τη μπάλα στον Γιώργο Τσανά που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Μπιμπλιτζή. Στο 87ο λεπτό ο Βόπης εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί των Βουναίνων δεν απέκρουσαν καλά, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας τους, με τον Βασιλόπουλο να επωφελείται και από κοντά να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό, 2 – 2.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Βουναίνων (Θοδωρής Στεργιάδης): Μπιμπλιτζής, Νταναβάρας, Μερτζανίδης, Βλησαρούλης, Καλογιάννης (21′ λ.τ. Τριτόπουλος), Ρουμελιώτης (65′ Θανασιάς), Τσανάς, Χριστοδούλου, Ελευθέρογλου, Χατζόπουλος, Δαλαμπύρας.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σκούφης, Αζάς, Αρσενόπουλος (46′ Τασιόπουλος), Ξυνογαλάς Ηλ. (25′ λ.τ. Ξυνογαλάς Αλ.), Βασιλόπουλος, Βόπης, Φλώρος, Θανόπουλος Λ., Τσιτσικλής (90’+1′ Χρόνης), Μουτκανάς, Μακρής.

 

Πηγή: arenalarissa.gr