Πρώτη ήττα για την Θύελλα

Την ήττα με σκορ 0 – 1 γνώρισε η Θύελλα Βασιλί στην τρίτη «στροφή» της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας από την ομάδα της Νεαπόλης.

Έτσι η ομάδα της Θύελλας Βασιλί έμεινε στους 4 βαθμούς και την 5η θέση της βαθμολογίας.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε μόλις στο 5ο λεπτό ο Μπαλαούρας για τους φιλοξενουμένους.

Ήταν μόλις το 5ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν μετά από παράλληλη στην εστία σέντρα του Χάρη Συγκούνα, η μπάλα έφτασε τον Μπαλαούρα, που από το ύψος του πέναλτι, σημάδεψε σωστά για το 0 – 1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και χαμένο πέναλτι για το δεύτερο τους τέρμα στο 25ο λεπτό. Ο Μπούνα κέρδισε το πέναλτι από τον Γιώργο Αλεξίου και ο Κώστας Σιαμπάνης που το εκτέλεσε, είδε τον κίπερ των γηπεδούχων, Αποστολάκης, να του λέει όχι, κρατώντας το 0 – 1.

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την αναμέτρηση και μπήκαν δυνατά όμως το σουτ του Καραγιάννη που πέρασε άουτ.

Ενώ στο 75 ένα σουτ του Βαΐτση απέκρουσε ενστικτωδώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Η τελευταία καλή στιγμή καταγράφηκε στο 85′ όταν μετά από κόρνερ του Βαΐτση και κεφαλιά του Τσιάμπα η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια και έτσι παρέμεινε το 0 – 1.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαΐτσης): Αποστολάκης, Μπόγκας Θοδ.Γ., Τριανταφύλλου Β., Συργκάνης, Αλεξίου, Καραγιάννης (77′ Μπόγκας Θοδ.Αν.), Τσιάμπας, Κουκοτής (46′ Ακρίβος), Σουλιώτης (55′ Τριανταφύλλου Γ.), Βαΐτσης, Λιτσόπουλος.

Νεάπολη Λάρισας (Αντώνης Μπουχλαριώτης): Λιούτας, Καρανίκας, Συγκούνας, Περήφανος, Ζάρρας, Μπουχλαριώτης, Μπάρδας, Μπαλαούρας, Σιαμπάνης (65′ Ζαφειρίου), Φιλίππου, Μπούνα.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σούλης, Τζιμούρτος, Τσένος.