Καιρός: ηλιοφάνεια με λίγες μπόρες την Παρασκευή

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, ασθενείς σε ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικές ομίχλες θα αναπτυχθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, ασθενείς σε ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 13 και 24 βαθμών Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, ασθενείς σε ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές μπόρες στην δυτική Πελοπόννησο και στα ορεινά της δυτικής Στερεάς. Τοπικές ομίχλες θα αναπτυχθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, ασθενείς σε ένταση. Το θερμόμετρο θα δείξει από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικές μπόρες στην ανατολική Πελοπόννησο και στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς. Τοπικές ομίχλες θα αναπτυχθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, ασθενείς σε ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 14 και 28 βαθμών Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται παροδικές νεφώσεις, δε στην Κρήτη τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, ασθενείς σε ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός το Σάββατο

Για το Σάββατο, στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με σποραδικές μπόρες. Στην υπόλοιπη χώρα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες, κυρίως στα κεντρικά και νότια. Τοπικές ομίχλες θα αναπτυχθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις, μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Κυριακή

Γενικά αίθριος θα είναι την Κυριακή ο καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 2 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν βοριάδες, εντάσεως 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!