Ζέστη το πρωί ψύχρα το βράδυ

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός με λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Ο υδράργυρος θα δείξει από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Στερεάς. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη καλός θα είναι ο καιρός με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Παρασκευή

Την Παρασκευή γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.