Ήταν όλοι εκεί…για τον Φαρσαλινό Γιώργο Αλεξίου

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες ποδοσφαιρικό τουρνουά στο γήπεδο της Βαμβακούς, στην μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Αλεξίου, ο οποίος έφυγε νωρίς στα 48 του χρόνια τον περασμένο Μάιο. Ο εκλιπών υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Φαρσάλων, ως διοικητής με το βαθμό του επιπυραγού και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και στον χώρο της πυροσβεστικής.

Το παρών στο τουρνουά έδωσαν η κόρη του Μαρία Χριστίνα και η οικογένεια του, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Πυροσβεστικής κ. Χρ. Σπαθούλας, οι διοικητές των Νομών Λάρισας και Τρικάλων κ.κ. Ζ. Μπρούζας και Αντ. Σπανός, ο διοικητής του Ά Σταθμού Λάρισας κ. Νικ. Μητσογιάννης, ο υποδιοικητής κ. Χρ. Αντωνίου, ο προϊστάμενος πυρασφάλειας Λάρισας κ. Β. Δημητρίου, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φαρσάλων. Θ. Σταφύλης, πυροσβέστες, σχολεία της Βαμβακούς με μαθητές καθηγητές και πλήθος κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί οτι την διοργάνωση του τουρνουά είχε αναλάβει ο συνάδελφός του Χρήστος Καλλιάρας.

Πριν την έναρξη του τουρνουά προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον πατ. Νίκο ιερέα του Δασόλοφου, ενώ στην συνέχεια ξεκίνησε το τουρνουά με την συμμετοχή των Πυροσβεστικών ομάδων, της Λάρισας, του Βόλου, της Δυτικής Θεσσαλίας Καρδίτσας – Τρικάλων και της Λαμίας. Διαιτητές της αναμέτρησης Βασιλός, Μπλιώνας, Πάτσης.

Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της αθλητικής Ένωσης πυροσβεστών δυτικής Θεσσαλίας, Καρδίτσας – Τρικάλων, η οποία κέρδισε στον τελικό τη Λάρισα με 2-0 με τα γκολ του Γραβάνη και Καλύβα.

Προηγήθηκε ο μικρός τελικός, όπου ο Βόλος επικράτησε της Λαμίας με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Ζγουλέτας.

Στα δύο πρώτα παιχνίδια σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Λάρισα – Βόλος 1-0 (Μαυρομάτης)

Καρδίτσα/Τρίκαλα – Λαμία 4-2 πεν (1-1 κ.α. Γούλας – Ζερζεβούλης)

Συνθέσεις ομάδων

ΛΑΡΙΣΑ (Χρ. Καλλιάρας – Γ. Πλίτσης): Αγγλόπουλος, Τσιούρης, Αγγελοσόπουλος, Κακαγιάννης, Γουγουβίτης, Βασιλός Π., Ραζακιάς, Βαζάκας, Πατέρας, Ζαφειρούλης, Μαυρομάτης, Μπουκουβάλας, Ντογκούζης, Κατσικόπουλος, Φούντας, Μπόγκας, Χήρας, Καλλιάρας, Πλίτσης, Τασούλας.

ΔΥΤ. ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ (Π. Βαίτσης): Νταουτάς, Ζορμπάς, Καλυβιώτης, Διαμαντής, Τσιούκας, Διαμαντής, Πολύζος, Γραβάνης, Κοντογιάννης, Καλύβας, Διπλάρης, Φούκης, Γούλας, Κατσαρός, Βαίτσης, Ντζίος, Οικονόμου,

ΒΟΛΟΣ (Δημ. Σπανός): Σοφιανός, Μαχαίρας, Φασούλας, Φώτης, Χονδρός, Σκοτηνός, Αγγέλης, Καλοδήμος, Καλιαμήτρας, Αγγελούσης, Ζγουλέτας, Τσουκάλης Δημ., Καναβός, Βογιατζής, Σταμούλης, Πατινιώτης, Κολέτης.

ΛΑΜΙΑ (Ηλίας Ανυφαντής): Καρακούσης, Χαιδής, Σπαθούλας, Στίγκας, Ηλιόπουλος, Καλόγηρος, Θεοδωράκος, Ματαράς Στ. Ζερζεβούλης, Ανυφαντής, Γεωργούσης (Σιάππας).

Άριστος οικοδεσπότης ο πρόεδρος του Ατρομήτου βαμβακούς Ανδρέας Αρσενόπουλος, απέσπασε συγχαρητήρια για την άψογη φιλοξενία και τιμήθηκε από την Πυροσβεστική με πλακέτα, για την παραχώρηση του γηπέδων και για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχε, ενώ έγιναν και άλλες απονομές ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα του χωριού.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία