Παναγία μου ένας Κερμελίδης!!!

Στο ντεμπούτο του κ. Γιώργου Λυκοκώστα στον πάγκο της η Δόξα Υπέρειας κατάφερε να πετύχει νίκη πρόκριση μετά από ματσάρα κόντρα στον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης σε ένα παιχνίδι που τον πρώτο και κύριο λόγο είχαν οι επιθέσεις.

Δόξα Υπέρειας και Πανιώνιος προσέφεραν απλόχερο σκορ και θέαμα σε μια αναμέτρηση η οποία βρήκε νικήτρια την Δόξα με το αγγλικό 5 – 4!

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Χρήστος Κερμελίδης ο οποίος σημείωσε και τα πέντε τέρματα της ομάδος του και την οδήγησε στην μεγάλη πρόκριση!!!

Ο Κερμελίδης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15′ της αναμέτρησης με σουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα πέτυχε το 2 – 0.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 3 – 0 με όμορφο σουτ και παράλληλα το τρίτο προσωπικό του τέρμα παίρνοντας επί προσωπικού την υπόθεση πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 44′ με σουτ του Γεράσιμου Κίτσα σε 3 – 1 σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημίχρονου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο 50′ ο Κερμελίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 4 – 1 και παράλληλα καρέ τερμάτων!!!

Ο Χρήστος Κερμελίδης ήταν ασταμάτητος στην εν λόγω αναμέτρηση οι αμυντικοί δεν μπορούσαν να βρουν αντίδοτο με τίποτα και έτσι στο 55′ με σουτ πέτυχε το 5 – 1 και παράλληλα το πέμπτο προσωπικό του τέρμα!!!

Από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι είχαν το δικό τους ημίωρο στην αναμέτρηση και προσπάθησαν να μπουν στην διεκδίκηση του αγώνα.

Αρχικά στο 60′ ο Παναγιώτης Κίτσας σημείωσε με κεφαλιά το 5 – 2.

Ενώ στο 67′ ο Γεράσιμος Κίτσας με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 5 – 3.

Το τελικό 5 – 4 σημείωσε ο Παναγιώτης Κίτσας με πλασέ στο 85′.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας):Σκαντζούρης, Δημητρίου (70′ Κέτσι), Τσούνι (46′ Πατσιούρας), Πρίφτης, Τσιούρης, Ντόντος, Γκατζόγιας, Ζαχαράκης (46′ Κουσιώρας) , Καλφόγλου, Σουλτούκης, Κερμελίδης.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Βασιλείου, Κοτρώτσιος Αθ., Σκέντζας Χρ., Σκέντζας Β., Κοτρώτσιος Χρ., Παπαγεωργίου (77′ Γκόλτσιος), Κίτσας Γερ., Χαν, Ελιζόπουλος Σ., Παϊτέρης Π., Κίτσας Π.