Ανατρεπτική νίκη και πρόκριση για την Αναγέννηση!!!

Η Αναγέννηση Φαρσάλων βγάζοντας χαρακτήρα, πάθος και μαχητικότητα πέτυχε ανατρεπτική νίκη πρόκριση με σκορ 2 – 1 κόντρα στην ομάδα της Μαρμαρίνης.

Η αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στην ομάδα της Μαρμαρίνης δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Αναγέννηση Φαρσάλων καθώς στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι ενώ εν συνεχεία με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου βρέθηκαν και πίσω στο σκορ.

Όμως οι παίκτες του κ. Θεοχαρόπουλου έδειξαν προσωπικότητα, έβγαλαν πάθος και μαχητικότητα και κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πετύχουν την νίκη πρόκριση με σκορ 2 – 1 σε ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται να δώσει ψυχολογική ώθηση και εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στους κόκκινους αλλά φυσικά και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης είχε την ομάδα της Αναγέννησης κυρίαρχη με πολλές καλές στιγμές.

Αρχικά μόλις στο 5′ ο Μισαηλίδης έσπασε στην καρδιά της περιοχής την μπάλα με τον Δημήτρη Δημουλά να την στέλνει ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

Ενώ εν συνεχεία στο 25′ το σουτ του Καρακώστα έδιωξε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 30′ ο Δημουλάς έσπασε το οφσάιντ πάτησε περιοχή και ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματόφυλακα με τον κ. Κακάνη να καταλογίζει πέναλτι.

Ο Καρακώστας εκτέλεσε χαμηλά στην δεξιά γωνία με τον Γκουτρίδη να πέφτει σωστά και να διώχνει σε κόρνερ.

Αυτή η μεγάλη ευκαιρία «πάγωσε» προς στιγμήν τους παίκτες της Αναγέννησης οι οποίοι δεν κατάφεραν να δουν την πίεσή τους να καρποφορεί.

Η μεγαλύτερη «ψυχρολουσία» ήρθε στο 50′ όταν ο Ντούρμας εκτέλεσε το κόρνερ η άμυνα της Αναγέννησης αδράνησε και ο Λιόλιος με κεφαλιά πέτυχε το 0 – 1.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν και να ισοφαρίσουν.

Κάτι που κατάφεραν στο 70′ όταν ο Τζιλήρας πίεσε μέσα στην περιοχή κέρδισε τις κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Πατσιούρα και αυτός με όμορφο σουτ στην κίνηση πέτυχε το 1 – 1.

Αυτό το τέρμα έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια στους γηπεδούχους οι οποίοι στο 80′ κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» τον αγώνα.

Ο Καρακώστας εκτέλεσε άψογα φάουλ από τα δεξιά η μπάλα είχε πορεία προς την εστία και ο Τσακαβίτης με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 2 – 1.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσα και ανάγκασαν τον Γκατζανά σε μια δύσκολη επέμβαση στο 85′ σε συρτό σουτ του Κυμπούρη όμως το 2 – 1 παρέμεινε μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης.

* Η ομάδα της Μαρμαρίνης ευχαριστεί την ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων για την φιλοξενία.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Δημουλάς Π., Τζιλήρας, Μπανιάς (70′ λτ Δημουλάς Σ.), Μπούλαρι, Πατσιούρας, Τσακαβίτης, Μισαηλίδης (85′ Σακελλαρίου), Κατμέρος, Δημουλάς Δ., Καρακώστας.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Μπουρνάκας Γιάννης): Γκουτρίδης, Κωσταρέλος, Βασιλόπουλος, Μάρκου, Λιόλιος, Σαχινίδης, Ντούρμας, Μπατσίλας, Νάστος, Κυμπούρης, Αγγέλης. Έπαιξαν και οι: Καναβός, Νικολούδης, Γκέκας και Χαραλάμπους.