Σπουδαίο τρίποντο για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς, «μίλησε» η κλάση του Πλιάγκα

Σπουδαίο εντός έδρας τρίποντο με σκορ 1 – 0 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς χάρη στο γκολ του Δημήτρη Πλιάγκα στο 59ο λεπτό και έτσι οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ DE-TOX Λάρισας στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

Το συγκρότημα των Βαγγέλη Μπρισίμη – Θοδωρή Εμμανουήλ με τη νίκη αυτή έφθασε τους επτά βαθμούς και παράλληλα το συγκρότημα του Δημήτρη Κουκουλιάφκα που έχει επίσης επτά πόντους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Αμπελιάς και οι γηπεδούχοι «χαμογέλασαν» πετυχαίνοντας μία σημαντική νίκη.

Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε στο 59ο λεπτό ο Δημήτρης Πλιάγκας και το 1 – 0 έμεινε μέχρι το φινάλε παρά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων για την Αμπελιά με τους Γκαραλιάκο και Πλιάγκα και για το Αβέρωφ με τους Λιλολάρι και Μπαρούτα…

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Καραγιάννης, Σελήνης, Ποτούσογλου, Περδίκης, Αγγέλης, Κορδαλής, Καλούσης (80′ Σταθάκος), Παρασκευούδης (46′ Πράπας), Πλιάγκας (89′ Μαγγόλας), Γκαραλιάκος (79′ Χουλιαρόπουλος).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μάνος (75′ λ.τ. Τζήκας), Μπαστούνης, Μήτσιος, Αλατάς, Μούτσα, Λιλολάρι, Παρλάντζας, Ντέκας Αθ. (65′ Ταστεμερίδης), Χάνι (68′ Κυριάκος), Μπαρούτας (72′ Σεμιλιέτωφ), Γραμμένος.

Διαιτητική Τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Πάλλας, Μπατζιανούλης.