Πρώτο τρίποντο με «διπλό» για την Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων

Σκοράροντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο η Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων έφυγε με το διπλό από την έδρα του Σταυραετού με σκορ 0 – 2 και έτσι πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ κατηγορίας και έφτασε τους 3 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Σταυραετού να μην έχει ακόμη βαθμό.

Η Ακαδημία πίεζε σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους γηπεδούχους και στο 40′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν έπειτα από σέντρα του Κυριαζόπουλου ο Γιαννούλας με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 70′ ο Τσιανάκας από τα όρια της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα δυνατό σουτ και κατέληξε στα δίχτυα για το 0 – 2.

Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και τρίτο τέρμα με τον Χαμορούσο Θοδωρή όμως ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ και έτσι παρέμεινε το 0 – 2 μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Η Σύνθεση

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων (Ανδρέας Κυριαζόπουλος): Κατσανάκης, Γεωργόπουλος (65′ Μαργαρίτης), Χαμορούσος Θ., Βαγγελός, Χαμορούσος Κ., Γκουντόπουλος, Βαινάς (70′ Ζαφειρούλης), Κυριαζόπουλος, Τσιανάκας (75′ Περιτογιάννης), Παπαγεωργίου, Γιαννούλας.