Ο καιρός της Κυριακής

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα βόρεια ηπειρωτικά, τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 15 και 27 βαθμών Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκηαναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 2 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα φυσούν βορειοανατολικοί άνεμοι, έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 3-4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα το πρωί 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 15 και 28 βαθμών Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 5 με 6 μποφόρ, τοπικά έως το πρωί μέχρι 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στην νότια Κρήτη έως 28 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Δευτέρα
Αίθριος προβλέπεται ο καιρός για την Δευτέρα. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στο Αιγαίο 4 με 5 μποφόρ, πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!