Μοιρασμένα όλα ανάμεσα σε Βασιλί και Μάνδρα

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετές καλές εκατέρωθεν στιγμές και όμορφο ποδόσφαιρο Θύελλα Βασιλί και Μάνδρα αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1 – 1 σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Βασιλί.

Έτσι η Θύελλα μετά από δυο αγωνιστικές μετρά 4 βαθμούς στον 3ο όμιλο της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25′ όταν ο Δημήτρης Βαΐτσης εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ και ο Αλεξίου με κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πέτυχε το 1 – 0.

Ενώ πέντε αργότερα ο Βαίτσης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 40′ ο Τζουρμακλιώτης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και ισοφάρισε σε 1 – 1.

Σε αυτή την φάση οι άνθρωποι της Θύελλας Βασιλί διαμαρτυρονται ότι η φάση ξεκίνησε από οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος η αναμέτρηση είχε ρυθμό και καλές φάσεις εκατέρωθεν όταν αρχικά στο 60′ ο Κουκουτής έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Καραγιάννη πέντε λεπτά αργότερα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων καταγράφηκε στο 75′ όταν ο Αγγελουσόπουλος έκανε το ανάποδο ψαλιδάκι με την μπάλα να πηγαίνει στο παραθυράκι της εστίας όμως ο Κιτσόπουλος πετάχτηκε εντυπωσιακά και έδιωξε σε κόρνερ.

Η Μάνδρα απάντησε στο 77’ και 80′ με δύο μεγάλες ευκαιρίες με τα σουτ των Τζουρμακλιώτη και Τεκέδη να περνάνε ελάχιστα άουτ.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαΐτσης): Κατωτικίδης, Λιτσόπουλος, Αλεξίου, Μπόγκας, Τσιάμπας, Προσμίτης, Καραγιάννης, Βαΐτσης Δ., Κουκουτής, Ακρίβος (60’ Μάλλος), Αγγελουσόπουλος (65’ Τριανταφύλλου).

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Δημήτρης Ζηρδέλης): Ζούγκα Μαρ., Τάσιος, Μακρυγιάννης, Καδόγλου, Κατσιαβριάς, Ζούγκα Μαν., Τεκέδης, Τζουρμακλιώτης, Δοξαριώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Κοτούμπας, Σιαπλούλης.