Μα”χ”αιριά στις καθυστερήσεις για τον Αχιλλέα…

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων κρατούσε μέχρι και την τελευταία φάση της αναμέτρησης ένα σπουδαίο «διπλό» στα χέρια του, στην έδρα της Δόξας Βλαχογιαννίου, όμως οι γηπεδούχοι στο 90+6′ της αναμέτρησης ισοφάρισαν με πέναλτι και έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Πλέον ο Αχιλλέας Φαρσάλων έχει 2 βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση μετά από 5 αγωνιστικές.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με θετικούς οιωνούς για τους Φαρσαλινούς μιας και μόλις στο 1′ ο Κατσανάκης εκτέλεσε έξοχα φάουλ που κέρδισε ο Αχιλλέας λίγο έξω από την περιοχή και άνοιξε το σκορ.

Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στα πόδια τους δίχως όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα ενώ ο Αχιλλέας προσπαθούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις με κορυφαία αυτή του 70′ όταν ο Αναγνώστης βρέθηκε φάτσα με το τέρμα όμως το κοντρόλ που επιχείρησε του έφυγε και έτσι μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 90+6′ ο Μπερσιάνης αδράνησε έχασε την μπάλα μέσα στην περιοχή, τράβηξε τον αντίπαλο του και ο κ. Κουκούλης υπέδειξε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νάτσης ο οποίος νίκησε τον Σπύρο Παρθένη και πέτυχε το τελικό 1 – 1.

Η Σύνθεση

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Παρθένης Σπ., Κατσανάκης, Τσούλης Θ., Πετράκης, Μπερσιάνης, Παρθένης Λ., Τσούλης Δ. (75′ Καναβός), Αναγνώστης, Γαγάρας (85′ Μπαιράμι), Παπακωνσταντίνου, Ζιώγας (90′ Εμεράι).