«Αεράτο» διπλό στο ντέρμπι με την Κρήνη και 2/2 για τις Χαλκιάδες

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων πέρασε άνετα με σκορ 0 – 3 από την έδρα της Νίκης Κρήνης στο τοπικό ντέρμπι του 3ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας, πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη του και έτσι μετρά 6 βαθμούς στις δυο πρώτες αναμετρήσεις.

Από την άλλη η Νίκη Κρήνης δεν έχει βαθμό σε αυτές τις δυο πρώτες «στροφές».

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνας ο Πέτσας βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά από έξυπνη πάσα του Αντωνιάδη και με ψηλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Δυο λεπτά αργότερα ο Μπατζανούλης έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ από τα δεξιά πέτυχε το 0 – 2, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Μπατζανούλης στο 75′ ήταν αυτός που σφράγισε την νίκη για την ομάδα του με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή, πετυχαίνοντας το 0 – 3 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλες καλές στιγμές με τους Σιδηρόπουλο, Γκουνάρα Σταύρο και Μπατζανούλη όμως το 0 – 3 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας):Νταφόπουλος, Σελήνης (46′ Φανίδης), Διαμαντής, Μαργαριτόπουλος Ι. , Βάης, Κανατούλας, Αλεξανδράκης (65′ Κόκκινος), Τσανάκας Ι., Τσιάρας (75′ Μαγαλιός), Τσανάκας Χ., Βάτσικας (60′ Μαργαριτόπουλος Κ.)

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Κυριάκου (65′ Σκέγια), Μητσόπουλος, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Νεμπεγλέρας, Πέτσας (70′ Γκουνάρας Χρ.), Τασιόπουλος (55′ Νασιούλας), Μπατζανούλης (80′ Μακρυγιάννης), Σιδηρόπουλος, Γκουνάρας Στ.