«Καθάρισε» και την Νίκαια και έπιασε δυάδα ο Ατρόμητος Βαμβακούς

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς ερχόμενος με ταχύτητα από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του στο ντέρμπι με την Υπέρεια, αντιμετώπιζε εντός έδρας τον μέχρι πρότινος στην κορυφή και μάλιστα δίχως να έχει δεχθεί τέρμα Παναγρότικο Νίκαιας.

Οι παίκτες του Χρήστου Ανδρεόπουλου, απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο τους κατάφεραν να «σπάσουν» το αήττητο της Νίκαιας καθώς την φιλοδώρησαν με τρία τέρματα (3 – 0).

Έτσι οι μπλε έφτασαν τους 9 βαθμούς σε 4 αγώνες και βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να χάνει τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τον Τασιόπουλο αρχικά να βλέπει την προσπάθεια του, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Θανόπουλου με κεφαλιά να σταματά στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος και έδιωξε εντυπωσιακά στο παραθυράκι του, ενώ μεγάλη επέμβαση έκανε ο τερματοφύλακας της Νίκαιας και στην κεφαλιά του Ξυνογαλά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μουτκανά.

Στο 20′ ο Τσιτσικλής πάτησε περιοχή, άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε και το σουτ με τον τερματοφύλακα της Νίκαιας να τον σταματά. Στο 30′ όμως οι γηπεδούχοι είδαν την πίεση τους να καρποφορεί, όταν ο Τασιόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, «έσκαψε» την μπάλα πάνω από το σώμα του αντίπαλου κίπερ και άνοιξε το σκορ. Με το 1 – 0 οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους.

Με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Κώστας Τασιόπουλος κατάφερε να πετύχει το 2 – 0 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο Τσιτσικλής βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, έκανε το πλασέ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και ο Τασιόπουλος ο οποίος ήρθε σαν τρέιλερ δεν αστόχησε και πέτυχε το 2 – 0 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι έχοντας το υπέρ τους προβάδισμα δυο τερμάτων συγκεντρώθηκαν στην άμυνά τους ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και προσπάθησαν να πιέσουν φτάνοντας σε μια καλή στιγμή στο 80′ όταν ο Σκούφης έδιωξε εντυπωσιακά το τετ α τετ.

Στο 90+2′ οι γηπεδούχοι έβαλαν και το «κερασάκι στην τούρτα»όταν ο Τασιόπουλος έκανε όμορφη ατομική ενέργεια βρέθηκε κοντά στο χατ τρικ όμως επέλεξε να «σπάσει» στον ελεύθερο Αρσενόπουλο, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3 – 0.

Η Σύνθεση

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σκούφης, Μπερσιάνης, Φλώρος, Ξυνογαλάς Ηλ., Βασιλόπουλος, Βόπης, Αγγελόπουλος, Μουτκανάς (80′ Χρόνης), Θανόπουλος Λ. (70′ Αζάς), Τσιτσικλής (75′ Αρσενόπουλος Β.), Τασιόπουλος.