Ενεργοί Πολίτες Φαρσάλων: “Ανακυκλώνουμε για το μέλλον των παιδιών μας”

Οι Ενεργοί Πολίτες Φαρσάλων στην προσπάθεια τους, να αδειάσουν τα σπίτια της επαρχίας Φαρσάλων, από ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά σκουπίδια και με στόχο να προσθέσουν ένα μικρό λιθαράκι στην προστασία του περιβάλλοντος, υλοποιούν εκστρατεία «ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικού εξοπλισμού».

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία δημαρχείου, στα Φάρσαλα, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Ανακυκλώνουμε απόβλητα όπως μεγάλες οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, συσκευές κλιματισμού, τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα, λευκές συσκευές κ.α.

Για την προσπάθεια ο δραστήριος σύλλογος απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες της επαρχίας για ανακύκλωση σε παλιά ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά αντικείμενα, περιορίζοντας την ρύπανση που ενδεχομένως θα προκύψει στο μέλλον και παράλληλα συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία της περιοχής μας, δίνοντας παραδείγματα μια πολιτισμένης και ενεργής κοινωνίας, καθώς η ανακύκλωση του ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού  εξοπλισμού, είναι ο μόνος νόμιμος και ενδεδειγμένος τρόπος απόρριψης των εν λόγω αποβλήτων.

Για μεγάλες και ογκώδεις συσκευές θα πρέπει απευθύνονται από τις προηγούμενες ημέρες στα εξής τηλ. 2491026164 και 2491022034.