«Πεντάστερος» στην πρεμιέρα ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και δείχνοντας από την αρχή της αναμέτρησης αλλά και της σεζόν τις διαθέσεις του «σκόρπισε» με 5 – 0 την ομάδα της Ομόνοιας στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας, ξεκινώντας με το «δεξί» τις φετινές υποχρεώσεις του.

Μόλις στο 10′ ο Λάμπρου άνοιξε το σκορ και πέτυχε το πρώτο τέρμα της ομάδος με έξυπνο πλασέ έπειτα από ασίστ του Μπατζιανούλη.

Στο 15′ ο Μπατζιανούλης με ατομική προσπάθεια και σουτ πέτυχε το 2 – 0.

Ενώ στο 30′ ο Χρήστος Γκουνάρας με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 3 – 0.

Οι παίκτες του Βασίλη Τσιανάκα δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στο 42′ ο Μπατζιανούλης με πλασέ νίκησε εκ νέου τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας σημείωσε το 4 – 0 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αρκετά οι κόκκινοι κράτησαν δυνάμεις έχοντας την άνεση του υπέρ τους σκορ, όμως στο 75′ ο Σιδηρόπουλος έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» όταν με όμορφη ατομική ενέργεια άδειασε δυο αντιπάλους του και με πλασέ πέτυχε το 5 – 0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδος του.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Τασιόπουλος (70′ Μακρυγιάννης), Κυριακου (55 Γκουνάρας Στ.), Αντωνιάδης, Ζαχόπουλος, Μητσόπουλος, Νεμπεγλέρας, Σιδηρόπουλος Γκουνάρας Χρ. (55′ Πέτσας), Λάμπρου (46 Νασιούλας), Μπατζιανούλης.