Ήττα για την Αναγέννηση Φαρσάλων

Την ήττα γνώρισε η ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων στο “Γ. Μητσιμπόνας Β”  από τον Προμηθέα Λάρισας με σκορ 1-0, για το πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Έτσι οι γηπεδούχοι πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ενώ από την άλλη η Αναγέννηση παρέμεινε δίχως βαθμό μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής.

Οι δυο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Τζουρτζουκλής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 20′, πέναλτι το οποίο το αμφισβήτησαν οι παίκτες της Αναγεννήσεως.

Η ομάδα του Νίκου Θεοχαρόπουλου παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, ωστόσο δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι επιθετικά, χωρίς ωστόσο να φύγει με κάποιο βαθμό από την αναμέτρηση.

Οι Συνθέσεις

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Παϊτέρης, Ψύρρας, Καρβουνάρης, Γκέκας, Τσούτσας (82′ Χατζησαββίδης), Κατσαμπέλας, Τζουρτζουκλής, Δολμές (57′ Σεΐζης), Ρουμπιές (57′ Καπετανόπουλος), Πατσιούρας Δ. (85′ Φώτης).

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Γιαχνής, Μπουλάρι, Π. Δημουλάς, Μπανιάς, Τσακαβίτης, Δ. Δημουλάς, Ζαγγανάς, Μισαηλίδης, Φ. Κατμέρος, Σαλής.

Αγωνίστηκαν και οι: Π. Καρακώστας, Σ. Δημουλάς και Τσοβάρας.

Τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Δριστέλλας, Γκουγκότης.

Φωτό: Arenalarissa.gr