«Διπλό» για την Θύελλα Βασιλί κόντρα στην Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων

Η Θύελλα Βασιλί σκοράροντας από δυο τέρματα σε κάθε ημίχρονο ξεπέρασε με σκορ 0 – 4 το εμπόδιο της Ακαδημίας Αχιλλέως Φαρσάλων και έτσι έκανε πρεμιέρα με το «δεξί» στον 3ο όμιλο στο φετινό πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Αρχικά στο 20′ ο Προσμίτης με κεφαλιά νίκησε τον Κατσανάκη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 35′ ο Δημήτρης Βαΐτσης μετά από γύρισμα του Κουκουτή πέτυχε το 0 – 2.

Στο 60′ και έπειτα από σέντρα του Συργκάνη ο Δημήτρης Βαΐτσης με κεφαλιά πέτυχε το 0 – 3 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Το τελικό 0 – 4 διαμορφώθηκε στο 75′ με τον Σουλιώτη να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μια φάση στο τέλος του πρώτου μέρους με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην υποδεικνύει όμως την παράβαση.


Η ομάδα της Θύελλας ευχαριστεί θερμά τον Κωνσταντίνο Βασιλόπουλο ιδιοκτήτη του καταστήματος «Barber Stories» για την προσφορά αθλητικού υλικού.

H χθεσινή νίκη, της Θύελλας Βασιλί είναι αφιερωμένη στο μέλος της ομάδος Βησσάρη Μπογκα, ο οποίος βάφτισε το Σάββατο την κορούλα του.

Σύσσωμη η οικογένεια της Θύελλας εύχεται να του ζήσει και να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένη.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων: Κατσανάκης, Βαγγελός, Γιαννούλας, Χαμορούσος Κ., Χαμορούσος Θ., Ζαφειρούλης (46′ λ.τ. Περιτογιάννης), Γεωργόπουλος, Βαινάς, Γκουντόπουλος, Τσιανάκς, Κυριαζόπουλος.

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαΐτσης): Κατωτικίδης, Συργκάνης, Αλεξίου, Τσιάμπας, Τριανταφύλλου Β., Ακρίβος, Καραγιάννης, Κουκουτής, Αγγελουσόπουλος Β., Βαΐτσης Δ., Προσμιτης Δ.

Έπαιξαν και οι: Τριανταφύλλου Γ., Μάλλος, Σουλιώτης, Μαργαριτοπουλος.