Ήττα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων από το Σμόλικα Φαλάνης

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης, στην τέταρτη στροφή του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, παραμένοντας στον ένα βαθμό, ενώ ο Σμόλικας βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν πολύ νωρίς το πρώτο τους τέρμα, μόλις στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα, όταν ο Μπέτσης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την μπαλιά του Παπαγεωργίου στην πλάτη της άμυνας και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σμόλικα.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος στο 11΄δεν θα καταφέρει να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, όταν με δυνατό σουτ έπειτα από πάσα του Ηλιόπουλου, η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ, βρίσκοντας στο δεξί δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα ο Παπαγεωργίου θα πιάσει δυνατό από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να βρίσκει πάνω από οριζόντιο δοκάρι του Παρθένη. Στην συνέχεια έως την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι θα έχουν την υπεροχή του παιχνιδιού με τον Αχιλλέα να προσπαθεί να πετύχει κάτι με αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη στο 50΄ο Ηλιόπουλος θα κερδίσει πέναλτι από τον κίπερ του Αχιλλέα, με τον Μολά να γράφει το δεύτερο τέρμα απέναντι στον Παρθένη από την βούλα του πέναλτι.

Στο 60΄η γηπεδούχοι θα συνεχίσουν με δέκα παίκτες έπειτα από αποβολή του Τσιρογιάννη με δεύτερη κίτρινη. Το αριθμητικό πλεονέκτημα σε εκείνο ακριβώς το σημείο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Αρίστου Παπαγεωργίου, όμως ο Γκατζούλης θα τους χαλάσει τα σχέδια όταν στο 69΄με πολύ δυνατό σουτ από την δεξιά πτέρυγα θα πετύχει το 3-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να μειώσει την επιμέρους διαφορά και θα σταθεί  “διπλά” άτυχος καθώς στο 76′ ο Πετράκης θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Γραβάνη και στο επόμενο ακριβώς λεπτό, ο Ζιώγας με κεφαλιά θα σημαδέψει ξανά το οριζόντιο δοκάρι, έπειτα από σέντρα του Τλούπα από την δεξιά πτέρυγα. Με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν εως το τελικό σφύριγμα, με την ομάδα του Σμόλικα να πετυχαίνει το “τρίποντο”.

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Κακαζούκης, Σκούπρας, Ζαμπέτας, Λάλλος, Μόλας, Ηλιόπουλος (70′ Γκατζίουρας), Παπαγεωργίου (65′ Καρέντζος), Μπέτσης (60΄Κολοβός), Γκατζούλης (75΄Χασιώτης).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Παπαγεωργίου): Παρθένης, Μπερσιάνης, Γκούνης (60′ Πετράκης), Κατσανάκης, Παπακωνσταντίνου, Τλούπας, Αναγνώστης (40′ Τσούλης Θ.), Τσούλης Δ. (λτ 26′ Γαγάρας), Παρθένης, Πετράκης, Ζιώγας

Τριπλέτα: Νίτσας Χ. – Δήμου Γ. – Κοτούμπας Ν.