Αγγλικό σκορ στην Αμπελιά

Αγγλικό σκορ στο γήπεδο της Αμπελιάς ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό και τον Αμπελωνιακό, όπου κέρδισαν από έναν βαθμό, αλλά και εντυπώσεις.

Στο 4ο λεπτό του αγώνα ο Χατζής σκόραρε για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Αντώνης Γκαραλιάκος πέτυχε την ισοφάριση στο 38′. Τρία λεπτά μετά, ο Κώστας Πράπας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και ανέτρεψε το εις βάρος σκορ για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς.

Στο δεύτερο μέρος και προς το φινάλε, ο Βαγγέλης Χατζούλης σκόραρε και πέτυχε την νέα ισοφάριση του σκορ, ενώ στο 87ο λεπτό ο Δημήτρης Αλεξανδρής σημείωσε τη νέα ανατροπή στο σκορ και έκανε το 2 – 3.

Τελικά, στις καθυστερήσεις της συνάντησης ανάμεσα σε Αμπελιά και Αμπελωνιακό, ο Αντώνης Γκαραλιάκος σκόραρε εκ νέου και διαμόρφωσε το τελικό σκορ πετυχαίνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα…

Πάντως, οι δύο σύλλογοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς στο 74ο λεπτό ο Ηλιούδης αποβλήθηκε για την Αμπελιά και στο 89ο λεπτό ο Αλεξόπουλος Σ. πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια από πλευράς Αμπελωνιακού.

Τέλος, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Αμπελιάς εκφράζουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Χήτου και τις αποφάσεις του α’ βοηθού κ. Παπαγεωργίου…

Οι Συνθέσεις
Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Αγγέλης, Ηλιούδης, Ποτόσογλου, Περδίκης, Κορδαλής (80′ Σαλοκανάς), Πλιάγκας, Καλούσης, Σταθάκος (73′ Παρασκευούδης), Γκαραλιάκος, Πράπας (61′ Καραγιάννης.).

Αμπελωνιακός: Βραζιτίκος, Γκιόνα (56′ Βούκιας), Πάνου, Δαλακώνης, Αλεξόπουλος Α., Αλεξόπουλος Σ., Κατσής (58′ Βαρσάμης), Χατζούλης, Κουδέρης, Αλεξανδρής (89′ Κυρατσής), Καρυπίδης 46′ (Γκαλμπογκίνης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Παπαγεωργίου, Κοσμάνος.

Πηγή: arenalarissa.gr